bugün

adnan menderes i kemalistler astı

27 mayıs bir devrim değil, cumhuriyet tarihimizin kara bir lekesidir. darbedir. ülkeyi satıyorlar mottolu sol takımının maharetidir. bir de bunu kahramanlık olarak gösterirler, atatürk ü alet etmeye çalışırlar.

ülkeyi satttılar, abd ye peşkeş çektiler diye ağlayanlar natoya ilk üyelik girşiminin inönü zamanında olduğunu, abd zırhlısının 1946 da istanbulda kahramanlar gibi karşılandığını, abd askerleri için eğlendikleri mekanlardan para alındmadığını, cami mahyalarına welcome yazıldığını falan bilmezler. utanmadan 6. filo falan filan derler. sen önce ruslardan dolayı abd ye yanaşan inönüye sor.. o yerden yere vurduğun menderes'in tarım politikasının temelleri dahi chp iktidarında atılmıştı. menderes aynen copy paste yaptı.

ya bu ülkenin siyasal islamcısı neyse solu da öyledir. şunlarla aynı ülkede yaşadığım için utanıyorum. şu ülkeye bak..ülkeyi ele geçirmeye çalışan cemaatlerden, dizonor olmuş sol ideolojilerden, darbeleri devrim diye yutturmaya kalkışan tiplerden geçilmiyor.

ne zaman tam anlamıyla bireysel özgürlüklerin, inançlardan, ideolojilerden, devletten daha üstün sayılacağı bir ülkeye uyanacağız ?
güncel Önemli Başlıklar