bugün

oz da bir turk mahkum olsaydi olabilecekler

efsanevi oz dizisinde, bir türk mahkumunun da olması halinde, biz türk izleyicileri için dizinin daha da keyifli hale gelmesidir.

öncelikle karakterimizin tipine gelecek olursak, bir bıyık veya kirli sakala sahip olması olasıdır, kollarda dövme olabilir ama vücudu kesinlikle hayvanı tarzda yapılı değildir, saçları tepeden hafif dökülmüş ve aksesuar olarak da elinde bir erzurum işi tespih vardır.

hapisanedeki mahkum gruplarıyla arasında olabilecek muhtemel atraksiyonlara gelirsek, baba kesinlikle zenci-beyaz kavgasında taraf olmayacaktır, müslüman olduğunu da düşünürsek, aynı dindeki kardeşleriyle daha bir sıkı fıkı olması olasıdır. kareem said'in dizinin dibinden ayrılmayacaktır ama canı cigaralık çektiği zamanda soluğu simon adebisi'nin yanında alacak akabinde merdiven altındaki sote yerine geçecektir. bunun yanında baba sicilyalılarla da takılacak, onlarla beraber kağıt oynayıp, gardiyanlar sayesinde teradik ettiği tavla ile, sicilyalılara tavlayı öğretmeye çalışacaktır. canı memleket yemeklerini özlediği zaman soluğu latinlerin yanında alacak ve her türlü baharatını burdan sağlayacaktır. bunun yanında gardiyanlara çorba parası kavramını öğretecek, bu sayede başına bir iş geldiği zaman gardiyanların desteğini arkasına alacaktır.