bugün

oruç tutmayıp bayram tatili yapan insanlar

her sene artıyor bu tür insanlar. bayram tatili ya nasıl olsa herkese var anasını satayım koy götüne..

ulen hiç mi vicdanın sızlamıyor nan, o 30 gün boyunca millet birşey yemiyor, orucunu tutuyor senin gibi dandikler ise önlerinde hatır hutur yiyiyor, hiç oralı bile olmuyorsun. bunun canı çeker mi, bu adam oruç mu, günah mı değil mi? buralarda değilsin sen. belki buralardasın! amacın sebepsiz nedensiz oruç tutmamak. hasta falan değilsin, bahanen yok, sadece oruç tutmayınca daha karizma oluyorsun iç güdüsüyle tutmuyorsun orucu. millet su içmezken senin elinde erikli olunca daha karizma yakışıklısın daha güzel daha alımlısın. ''aaa baksana x oruç tutmuyo, ne güzelll''

artık öyle bizim buralarda. üstünüze alınıp sinirlerimi artırmayın. kimlerden bahsettiğimi biliyorsunuz. banane lan milletin orucundan, banane, çok ta sitimde. oruç tutmuş tutmamış, bana mı tutmuş, tutmamış..

yollarda görürüz, elinde sigarası, suyu. gidip ağzını burnunu dağıtırsan hata sende olur. sen oruçlusun, oruçluysanda kimseye karışamazsın. ama karşıdaki insanında bunu düşünmesi gerekmez mi kardeşim. bu adam oruçtur, canı çeker, falan fıstık. sonra anlayışlı olalım, hoşgörülü olalım zımbırtı zomburtu. böyle anlayış mı olur lan. oruç tutan sabırlı olsun, tutmayan her boku yesin. ama anlayışlı olalım, oldu canım, oldu bitanem..

işte bunlardan bahsediyorum canlar. oruç tutmamış insanlardan ama sadece oruç tutmamış değil oruç tutmayıp üstüne ben oruç tutmuyorum ulan diyip ortalık yerde ağzını yavşata yavşata yemek yiyerek, oruçlu insanların önünde suyunu, sigarasını içerek bi bok yaptığını zanneden insanlardan bahsediyorum. bide bunlar utanmadan ramazan bayramı tatilinden yararlanacaklar şimdi. 9 gün gezecekler ulan. koyuyo olm bu bana. sinirlenmeyeyim diyorum olmuyo nan.

adamın asabını bozuyosunuz gençler, sinirlerimi zıplatıyorsunuz bak. oruç tutmayıp bayram tatili yapmak ne demek lan..!!