bugün

ahmet yıldız

kendisini katledilen onlarca homodan ayıran en önemli özelliği kürt ve ödp üyesi olmasıdır. ahmet yıldız isminin başka hiç bir özelliği yoktur.

bu ülke de uğur mumcular, abdi ipekçiler katledildiğinde kılını kıpırdatmayıp; hatta sevinip, hrant dink öldürüldüğünde ortalığı velveleye veren kesim gene iş başındadır.

maksat; bu topraklar ve üzerinde yaşayanlardan ayrı unsur olanların göze sokulması, bu topraklarda sadece siz yoksunuz mesajının ajitasyon ve acıtasyon yoluyla enjekte edilmesidir. toprakların ve ahlaki kültürün kağıt üzerinde değil, türk'ün en önemli özelliği olan vicdanına dayarak kopenhag kriterlerine göre değişik parçalara bölünmesidir.

bu memlekette bilim adamı, asker, öğrenci, öğretmen; onlarca, yüzlerce, binlerce ahmet yıldız varken tek özelliği homo olanın, hayatta tek başarısı kürt kimliğini siyasi anlamda savunup kendi hemcinsiyle yatmak olan bir insanın göz önüne getirilmesinden rahatsızım.

bu topraklarda hüküm süren kültürün değişik garibanizm felsefeleriyle vicdanen içten içe yıkılmaya çalışılmasından; türk'ü türk yapan özelliklerin bir bir üzerlerinin çizilmesinden rahatsızım.

ben mantıken, huzur anlamında rahatsızım. bir de bunlardan medet uman zihnen rahatsızlar var ki, sormayın gitsin.

not: bu yazıyı safi vicdanı değil de; mantığını önüne koyarak okumak mühimdir.
güncel Önemli Başlıklar