bugün

basbakan olmasi gereken kose yazarlari

ülkeyi rte'den daha iyi yöneteceğine inandığım yazarlardır. olsa fena olmaz hani dedirten cinstendir.

örneğin hıncal uluç, kesinlikle mükemmel bir seçim olurdu. sanat, siyaset, moda, edebiyat alanında uber bir ülke olurduk. avrupa birliği yalvarırdı o zaman lütfen gelin üye olun diye. belediye hoparlörlerinden şuh kahkahalar duyardık gün boyu. haşmet babaoğlu'da yaveri olurdu mutluluğun resmini falan çizerdi yurdumun asfaltlarına.

engin ardıç; oha denilecek bir seviyede harikulade bir seçim olur bence kendisi. her an fünye ile patlamaya bir bomba edası olduğundan ülke her an tetikte olurdu. güzel olurdu. her akşam birand'la beraber akşam yorumları yapardı cumhuriyet memelerinden, osmanlı kalçalarından bahsederdi. hatta abazanlık azalırdı. kadınların hepsi lezbiyene dönüşürdü.

ahmet hakan coşkun; en olmasını istediğim kişidir kendisi. cemaatlerden nişantaşı ortamına akması olsun , dönüşümün tam kendisidir . kafka halt etmiş yanında.
türk halkının biraz samimiyete ihtiyacı olduğundan, en gerekli ilacıdır bu zat. ekonomik politikaları s.ktiredin. zaten her gelen aynı şeyi yapmıyor mu? pardon yaptırmıyor mu?
güncel Önemli Başlıklar