bugün

rte nin mücadelesine destek olma şartları

sayın asrın liderimiz abd ile, dolar ile güya mücadele ediyor ya hani.
"onların doları varsa bizim de allahımız var" hesabı...

şayet gerçekten böyle bir mücadelede samimiyse bu mücadeleyi 81 milyona aşılaması gerek.

o yüzden kendisinin bu mücadelede kararlı ve samimi olduğunu görmemiz lazım.

şu aşağıdaki şartlar oluşursa ben sayın cumhurbaşkanımızın mücadelesine kayıtsız şartsız destek vereceğimi bildiririm.

♦ekonomi ile bir alakası olmayan damat berat albayrak derhal istifa edecek, yerine sayın mehmet şimşek ekonomiden tek sorumlu, tek yetkili kişi olarak gelecek.

♦incirlik de dahil olmak üzre yurt sathındaki bütün amerikan üslerine derhal el konulacak.

♦tbmm'deki milletvekillerinin tüm imkanları ellerinden alınacak, vekil maaşları 1. dereceden öğretmen maaşı ile eşit olacak.

♦papaz brunson ve diğer abd'li casuslar kati suretle serbest bırakılmayacak.

♦fetö ile mücadelede kararlı adımlar atılacak, tavşana kaç tazıya tut denilmeyecek, fetö ile mücadele koordinasyon kurulu kurulacak ve geniş yetkiler ile donatılacak, bu kurulda fetö kumpas mağdurları yer alacak. örneğin: ali türkşen.

♦saray masrafları kısılacak, lüks ve şatafat bitecek, yazlık saray inşaatı durdurulacak, cuma namazı kılmaya ordu ile gidilmeyecek. yani insan gibi yaşanacak, insan olunacak.

♦ülkede ne kadar cemaat, ne kadar tarikat, ne kadar şıh, şeyh, yavşak şarlatan hacı hoca varsa toplanacak, devlet bunların mal varlığına el koyacak.

♦ülkede 7'den 70'e, kaç tane, ne kadar suriyeli varsa derhal sınırdışı edilecek.

♦kobilere, sanayiciye destek sağlanacak. bir tek ethem sancak'a 500 milyon dolar destek vermek yerine 500 kobiye 1'er milyon dolar destek verilecek. iş adamlarının tamamına yeşil pasaport verilecek ve yurtdışına ürün pazarlamaları teşvik edilecek.

♦milli eğitim bakanı sayın ziya selçuk'un işine hiçbir şekilde müdahale edilmeyecek.

♦ithalat kısıtlanacak, lüks ürün ithalatı tamamen yasaklanacak.

♦mehmet cengiz ve benzerleri için yapılan vergi indirimlerinden vazgeçilecek, bu kişilerin vergi borçları derhal tahsil edilecek. gerekirse mallarına el konulacak.

♦yıldırım demirören vb yandaş iş adamlarına kamu bankaları tarafından sağlanan ballı kaymaklı krediler geri çağırılacak.

♦yap-işlet-devret modeli ile hizmet veren osmangazi, yavuz selim köprüleri, avrasya tüneli, havalimanı işletmeleri ve benzerleri millileştirilecek ve kamu tarafından işletilecek.

♦tarım ürünleri ithalatı kademeli olarak bitirilecek.

iş bu yukarıdaki şartlar kabul edilip, bunlar için gerekli adımlar atıldığı takdirde ve sayın cumhurbaşkanı bu eylem planını açıkladığı anda şahsım adına tayyip erdoğan'ın gerçekten mücadelede kararlı olduğuna kanı getirip, kendisine kayıtsız şartsız destek olacağıma söz veriyorum...