bugün

üniversite öğrencilerinin yiyip içip seks yapması

beş senelik üniversite hayatımı sorgulamama neden olmuş beyanat. ulan benim gittiğim neydi acaba diye düşünmekten alamadım kendimi. üç tane değişken var problemimizde. yemek, içmek, seks yapmak. teker teker inceleyelim.

yemek: ortalama bir üniversite öğrencisi, yani babasının gönderdiği para ve devletten aldığı krediyle geçinen öğrenci, haftanın beş günü makarna, patates ve yumurta bileşimleriyle oluşan yemekler yer. eğer bu yemek diye kabul edilirse evet yiyordur.

içmek: ortalama bir üniversite öğrencisi, içki içiyorsa devletten aldığı kredinin büyük bölümünü içkiye yatırır, babasından gelen parayla da geçinmeye çalışır. trakyalı bir üniversite öğrencisi *, babasından gelen paranın da bir bölümünü içkiye yatırır, geçimini bahisten kazanılan paralarla sürdürür. içmek ksımından çıkan sonuç, evet içiyordur.

seks yapmak: geldik en alangirli değişkene. ortalama bir üniversite öğrencisinin, değişkenimizi erkek olarak kabul ettik, çok yakışıklı veya çok zampara değilse, üniversite hayatı boyunca birkaç sevgilisi olur. şansı yaver gitmişse cinsellik yaşar. son değişkenimiz de problem olduğu ortada.

sonuç: üniversite öğrencisi yer, içer, sınırlı seks yapar.