bugün

tükenmişlik sendromuna yakalandım tavsiyeleriniz

(bkz: burkuk surat)

başlığın tam hali, "tükenmişlik sendromuna yakalandım tavsiyeleriniz nelerdir" şeklindedir, "böyle tükenmeye can kurban, fakirlikten iflahım s*kildi ne tavsiyesi amk" şeklinde tepki gösterecek kardeşlerim.

umarım bulunduğum durumdan kurtulmama yardımcı olacaktır, tavsiyelerinizi dört gözle bekliyorum arkadaşlar. zira, kendimi 16 yıldır hoplatılan solcu gibi hissediyorum.

ayıptır söylemesi, üç-beş asgari ücretli ulu sözlük yazarının 2 yılda kazanacağı parayı bir ayda kazanabiliyorum. o da hiç çalışmadan. sağ olsun hacı babam (arabistan da şu an)bütün kira gelirlerini biraderle aramda paylaştırdı.

araç desen zaten gırla. garaj da birbirlerini s*kiyorlar. muhtelif marka ve modeldeler, yanlış anlaşılmasın ama, birini görseniz götünüz düşer. "bizimki araba ise bu ne amk" diye iç geçirirsiniz. he, bana belli etmezsiniz o ayrı ama, benden de kaçmaz.

her neyse arkadaşlar, durum gerçekten çok ciddi ne yediğim yemekten, ne içtiğim sigaradan ne kazandığım paradan tat alabiliyorum. hiçbir şeyin tadı yok yani. umarım tavsiyeleriniz sayesinde intihar etmekten vazgeçerim.