bugün

turgut özal ın kaybolan kanı

turgut özal ın vefatından sonra kendisinden alınan ve acayip olaylar neticesinde kaybolan kandır. bu yüzden kendisinin zehirlenerek öldürülmüş olabileceği hususu maalesef araştırılamamakta. konu ilgili ilginç bir haber aşağıda:

Turgut Özal ın ölümü daha uzun yıllar konuşulacak gibi.. Fikri Sağlar, Özal ın ölümüyle ilgili yeni iddialar ortaya attı.
Fikri Sağlar, önemli kırılma noktalarından olan 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal ın ölümünün üzerindeki sırrı aralamak için kan örneği alındığını ancak bunun esrarengiz biçimde ortadan kaldırıldığını iddia etti.

KanalTürk de ipek Medya Grup Başkanı Fatih Karaca nın hazırlayıp sunduğu Gündem Siyaset programına katılan Sağlar, Türkiye nin özellikle 1993 yılında önemli kırılma noktaları yaşadığını söyledi.

HEMŞiRE ELiNDEN DÜŞÜRMÜŞ DEDiLER
Sağlar, Turgut Özal öldükten sonra kanı alındı. Bu kan tahlil edilebilse nasıl öldüğü ortaya çıkabilecekti ama kan istendiği zaman (Hemşire elinden düşürerek kırdı) denildi. dedi.

Erdal inönü ile Turgut Özal ın 1988 yılında Kartal Demirağ tarafından yapılan suikast girişimi sonrasında geçmiş olsun demeye gittiklerini anlatan Sağlar, Başbakanlık konutunda birkaç dakika bekledik. Özal ın parmağına dikiş atılıyordu. Nedir bu dediğimizde Özal, (Bu organize bir iştir) dedi. Ben de konuştum biraz fakat (Sen gençsin karıştırma bu işleri) dedi. şeklinde konuştu.

BU iŞi KARIŞTIRMAYIN FAZLA
isimlerini vermek istemediği bir profesör ile savcının Özal tarafından Kartal Demirağ suikastını araştırmak için görevlendirildiğini belirten Sağlar, Onlar da bana, (Afyon un Dazkırı ilçesinde bir kontra gerilla eğitim alanı bulduk. Sonra bize 2 general gelerek Bu işi karıştırmayın fazla dediler. Biz de gittik Özal a söyledik o da boynunu büktü. Ondan sonra da araştırmamızı durdurduk.) dedi. diye konuştu.

SEN GENÇSiN

Özal ile suikast konusunda konuştuğunu anlatan Sağlar, Özal a (Bütün devlet elinizdeydi başbakandınız, yetkiliydiniz ve suikastı yapan kişi yaşıyordu ölmedi. O zaman sadece TRT vardı ifadeleri alındı çekimleri izlediniz. Devletin bütün gücünü kullandınız. Bilmemeniz mümkün değil bunu kim yaptı) dedim. Bana verdiği cevap, (Sen gençsin çok fazla karışma bu işlere) oldu. açıklamasını yaptı.

http://www.milliyet.com.tr
güncel Önemli Başlıklar