bugün

sevgilime sigara fırlattım gone wild gone sexual

sevgiliye sigara fırlatıldıktan sonra başınıza gelenlerin özeti olan bir ifade. yalnız şunu öğrendim ki bu işin de bir tekniği varmış. işte bugün bundan bahsedeceğim biraz. giden sevgilinin, kız arkadaşın, ya da herhangi bir kızın arkasından nasıl doğru bir şekilde sigara fırlatılması gerektiğini anlatan bir teknik bu. tamamen fizik kurallarına uyan bir teknik. bu konu hakkında hiçbir şey yazılmamış olması açıkçası beni biraz üzdü. çünkü tek bir şey biliyordum... teknik her şeydir. o yüzden beni iyi dinle dostum.

öncelikle youtube trendlerden popüler olmuş bir video izliyoruz. mümkünse açılışı "irkidişlir kinilimi hişgildiniz bin sikikcan ihih bigin sizinle sikik chillinge yipiciz" şeklinde olan bir video olsun. bu bize aşırı komik videolar çekmemiz için gereken özgüveni sağlayacak çünkü.

tamamdır. artık sen de öz güven sahibi minik bir youtubersın. artık işe başlayabiliriz. haftanın modası sigara fırlatmak mı? yapıştır. yakında öyle bir hale geleceğiz ki saatin hatta dakikanın modası çıkacak. o yüzden her şeyi şimdi tüketmeliyiz çok hızlı bir şekilde tüketmeliyiz hiçbir şey kalmamalı hepsini bitirmeliyiz hepsini yemeliyiz sadece biz yemeliyiz sadece biz anlıyor musun beni ahahaha ahahahahahaha. evet. her neyse, tekniğimize geri dönelim.

elimizi "hell yeah" işareti yapacak şekilde tutuyoruz. sadece orta parmağı ama. bakın ben tuttum mesela şu an size doğru aynen bu şekilde. sonra v=v0 +a.t ve h = 1/2.g.t2'den x= x0 + v0/2.t hımmm biraz türev x2y3+x3y2=y3 toplayalım cismin ik hızı v0 yerden yükseklik h hıhı evet aynen orası right there oh yeah işte bu tamamdır. hesabımızı yaptık. açısal momentumu koruyarak sigarayı fırlatıyoruz. fırlattıktan sonra parmaklarımız rabia işareti yapacak şekilde kalmalı. momentumu ancak bu şekilde koruyabiliriz.

gerisini yazmıyorum arkadaşlar. üzgünüm. yazarsam herkes ünlü olur çünkü. herkes bir anda ünlü olursa yapacakları aşırı komiklikler ve şakalardan dolayı gülmekten sandalyeden düşebilirim. o zaman ne olur benim halim, kim bakacak bana? o yüzden gerisini siz bulacaksınız. yarrak gibi içerikler üretmek istiyorsak video izlemek kadar çalışmamız da şart.

arkadaşlar yazımı beğendiyseniz beğen butonuna tıklamayı unutmayın. şuradan facebook buradan instagram... beni beğenin. lütfen beğenin.

bastınız değil mi? bastınız mı? bak basarsanız bir daha ki yazımda osuruk sesine güldüğüm sırada ağzımda sigarayla uçaktan atlayıp başka bir uçağın kanadına yapışıp pilot koltuğuna geçerek nasıl uçak kaçırdığımı anlatacağım.