bugün

470 puanlı öğretmenin liseli polisten az alması

ben adaletten dem vuruyorum adamın aldığı maaşta gözüm yok, mühendis de alsın herkes alsın da niyeyse bazı meslek gruplarını yücelttikçe yücelttiler. ben bugün ilkokul 1. sınıfta ağladığımda başımı okşayan öğretmeni hatırlıyorum. lise de harçlığımız yok diye cebimize para koyan öğretmeni hatırlıyorum. bizde aynısını hatta dahasını yapma gayretindeyiz.cebimden okul için harcadığım para ne kadar oldu kim bilir sırf öğrenciler okula hapis gözüyle bakmasın diye.

başka bi meslektekinin böyle bir derdi yok? şunu yapalım dediğimde işi bana yıkan adam kendisi devlet benden fakir mi demeyi biliyor.

ben de görüyorum amk bankamatik öğretmenlerini, norm fazlası boşta kalmış yatanları, sürekli şikayet edenleri. işte bu tipler her yerde var. sadece öğretmenliğe mahsus değil bu anlamadığınız bu galiba.

ameliyat oldum adam ne kadar çok hasta o kadar para mantığıyla iş yaptığı için şu an ameliyat sırasında kemiğime neşteri hızlıca vurduğundan kemiğim ağırıyor. bu doktorla yaşadığım sıkıntı yüzünden tüm doktorları zan altına almıyorum nasıl özel harekatçıyı almadığım gibi.

186 şehidimiz vardır ben bilmiyordum yada unuttum doğrudur. ama bu meslek içindeki bir takım hıyarlara laf edemeyeceğim anlamına gelmiyor ya da maaş adaletsizliğinden bahsetmekten beni geri bırakmıyor. hiç bir polis doktor mesai bitiminde gidip çalışmaz ama öğretmenler ( yine diyelim bazıları) gidip çocuklar ne yapıyo bakayım der, yapar da bunu.

aklınızda yerden yere vurun suçlayın bir tarafımda değil amk. başınıza gelmeyince her şey hoş çünkü.