bugün

hangisi seçemiyorum

bir yardım talebi.

yılların esnafıyım. çoğu konuda iddialı olmasam da bu konuda yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. sırasıyla irdeleyelim;

en soldaki: herhangi bir çarpığı, eziği görünmüyor. ancak fazlasıyla hava basılmış. bence görece daha küçük. gramaj falan bence yalan hepsi. aynı olmuyor. (not: buna 1 numara diyorum)

2 numara: kırılmış yahut örselenmiş. kesinlikle bunu seçmeyin. "hangisini seçmesem?" diye bir soruyla muhatap olsam direkt 2 numara yanıtını verirdim. (not: 2 numara, en soldakinin hemen sağına karşılık gelmektedir)

3 numara: favorim bu. yiyicisine yarar, çarpığı, çurpuğu yok. gereksiz hava basılarak gramaj kotarılmaya çalışılmamış. afiyet olsun. (not: 3 numara, ortadaki dondurmaların solundakine denk gelmektedir)

4 numara: fena görünmüyor. 3 numaradan sonra favorim bu. plase diyebiliriz.(not: 4 numara, ortadaki dondurmaların sağındaki denk gelmektedir)

5 numara: kesinlikle uzak durun. patlamış çünkü. sağ alttaki çökük kısım savımı desteklemektedir. (not: 5 numara, en sağdaki dondurmanın hemen solundaki dondurmaya karşılık gelmektedir.)

en sağdaki dondurma: yine hacmen şişirilmiş, gramaj hırsızlığı söz konusu. lütfen uzak durun. (not: buna 6 numara diyebilirdim ama demedim)

not: sağı, solu lütfen ekrana bakarken karşılaştığımız manzaraya istinaden tayin ediniz.