bugün

yarattığı canavarı yok etti diye kahraman sayılmak

canavarın siyasi ayağı ortaya çıkmadıkça asla yok olmayacaktır. gerçi ortaya çıkarsa partinin yarısından biraz fazlası yok olur gider öylede bir risk var..

yıllarca bağırdık yapmayın etmeyin diye. şeylerine sallamadılar biz çoğunluğuz siz azınlıksınız bizden daha mı iyi bileceksiniz diye. ergenekon meselesi çıktı yapmayın etmeyin dedik dinlemediler. üstüne "biz bu davanın savcısıyız" dediler.. öss skandalı patladı etmeyin eylemeyin çocukları mağdur ediyorsunuz bu işe bir son verin dedik şeylerine sallamadılar. üniversitelere minik yobazları yerleştirdiler itina ile. kpss skandalı patladı bu kadarına izin vermeyin bari dedik kul hakkına giriyorsunuz acısı fena çıkar dedik gene şeylerine sallamadılar. kamuya maklube hastası örümcek beyinlileri doldurdular.

sonuçları ise 15 temmuz gecesi yaşananlar. şimdi 2 gün sonra kutlayacaklar darbeye direndik 250 can verdik binlerce insan yaralandı ama bastırdık darbeyi diye. meydanlarda milyonlarca insan olacak kutlamalarda. hiç birisi de şu yukarıda yazdığım şeyleri hatırlamayacak. o 15 temmuz neden yaşandı hangi olaylar yaşanmasına vesile oldu umurlarında olmayacak. 250 masum insan hayatını kaybetti. binlercesi yaralandı sakat kaldı. ne için ? yıllarca ortak çıkarlarımız var diye ses etmedikleri bir yılanın başı zamanında ezilmedi diye.
güncel Önemli Başlıklar