bugün

barda tanışılan kızla tuvalette sevişmek

Gençliğin ateşli olduğu dönemde yapılandır. Sene 2003 sıcak bir ağustos ayı. 3 kafadar Beyoğlu’nda takılırken kafalar hafif kıyak olmaya başladığı anda karşı masaya 3 kız geldi.

Tabi her erkeğin düştüğü gibi kızların dibine düşmemiz beklenirken tüm cool halim ve seksi vücudumla kızların hemen ilgisini çektim. Sayemde yanımdaki abazanlarda yararlanacaklardı. Masanın en güzel kızıyla bakışmaya başladık.

Saat ilerlemiş alkolün etkisiyle artık gevşemeler başlamıştı ki yaklaşık 2 saatir kızla çekişmeye devam ediyorduk. Masada espriler falan dönerken çok içmenin etkisiyle artık tuvalete gitmenin zamanı gelmişti.

Tam tuvalete girmiş her daim övündüğüm 20 cm’lik efsaneyle işerken bir anda kapı açıldı. Ben normal şekilde devam ederken bir başkasının tuvalete geldiğini düşündüm. Halbuki iş öyle değildi.

içeri giren 2 saatir kesiştiği adını hiç öğrenemeyeceğim o taş hatundu. Bir anda yanlış girdiniz burası erkekler tuvaleti diyordum ki sen bana gireceksin diyerek önce dudaklarıma yapıştı sonra kapıyı kitledi. Deli gibi sevişeye başladık. Adeta kendimizden geçmiştik. Artık yaydan çıkmıştı.

Kız adeta çarşı iznine çıkmış erkek gibiydi. Hiç durmadan öpüyordu. En sonunda 20 cm’lik efsaneyi görünce şoka giren seksi hatun maden bulmuş gibi saldırıya geçti. Dakikalar dakikaları kovalıyor tüm hızımızla birbirimizin tadına varıyorduk.

Yaklaşık 1 saat süren sevişme süresince çığlıklar devam ederken kapıyı yumruklayanlar çıkın lan dışarı diye bağıra nlar devam ediyor ama biz sadece sanki ikimiz varmış gibi umursamadan sevişiyorduk.

Bu kadar sevişme sonunda artık yüzüne boşalmanın verdiği rahatlıkla üstümü başımı toplayıp bir sigara yakarak tuvaletten çıktım. Arkadaşlar nerdesin diye sorduklarında o sırıtışımla gerekli cevabı verdim.

Hazır aklına gelmişken bir sigara daha yakayım hem gençliğime hem de o adını asla öğrenemediğim seksi kıza. Evet.