bugün

selahattin demirtaşı hapiste tutma

https://www.youtube.com/w...KGu8&feature=youtu.be

dakika bir gol bir dedigim durumdur.

asrın lideri muharrem ince tarafından hem de yaptıgı ilk mitingde söylenmiştir yani daha başlangıçta böyle bir pot kırılıyor düşünün gerisini.

bazen ulusalcıların boktan teorileri mi mantıklı acaba diye kendime soruyorumm rte eliyle ülkeyi ele geçirecek batı muhalefeti de kötü polis olarak kullanıyor falan diye, zira muhalefetin bu hallerinin mantıklı açıklaması yok, sonra 17-25 aralık süreci geliyor rtenin sözleri geliyor, canla başla suriyeye yardım göndermesi falan geliyor diyorum ki sokam böyle teoriye, çok düşük zekalı olmak gerekir bu teoriyi ortaya atmak için falan diyip işin içinden sıyrlıyorum.

söz şimdi iyi partililerde, meydanlarda ısrarla ve ısrarla pkk'yı öven heykelini dikecegiz diyen bir adamın salıverilmesi isteniyor ne diyorsunuz bu duruma.

rte oslo süreciyle ad hominemin dibine vurmayın sakın, zira siz rteyi terör örgütüyle iş tutuyor falan diye(nasıl kafa yapıysıysa artık) sevmiyordunuz, bu sefer adamınız çıkıp demirtaşı serbest bırakın diyor aponun heykelini dikecek adamı.
evet mikrofon sizlerde.