bugün

seksin abartılmış bir balon olduğu gerçeği

Ulaşılmayan ya da ulaşılsa dahi kısıtlı olan her şey önemlileştirilir. Kilitli bir kapı, gidilmemiş bir şehir, görülmemiş bir hayvan, hissedilmemis bir beden..

Donelim konuya; Bir çok Kadının eylemden ziyade hayatta var olabilmesinin tek olayı, seks odaklı gördüğü ilgi olduğu için pek ses edeceklerini sanmıyorum ama bir Erkeğin en abazasına en amsalagina 2 hafta bir kadın ve istediği zaman her türlüsünden seks imkanı versen, 12. günde ya rab! Ömrümü bir çöp gibi çürüttüğüm şey bu muydu? Diye zırlamaya başlayacaktır.

Hayat dopaminden ibaret. Hormonların sizi kölesi etmesine izin vermeyecek kadar beyin gücünüz yoksa, yaşamak lazım biraz ama onursuzca olmayanindan.

Bir orta doğu çöplüğünde değilseniz. Okulda, işte, orda burda anlık çekimler, arzular sonucu seks, tarifsiz bir haz verici eylem olabilirken, Buraların ise kadının tek fikri, herkes beni sikmek istiyor.. bu yüzden biraz amımın getirileriyle var olayım zaten beyinsizin tekiyim iken Erkeğin ise bu kadını sikmek uğruna bir sirk maymununa dönmesinden ibaret. Bildiğin tiyatro bu. herkes ne olduğunu biliyor, ne fikirlere sahip olduğunu biliyor ama yine de oynuyorlar kodugumun beyinsizleri, zaten gülünç kısmı Seyirci yine kendileri.

düzenli olarak yapılan seksin haz seviyesinin düşmesinden kaynaklı üretilen yüzlerce cinsel fantezi, arac gereç, teknik, Evliliklerde aldatma, bazı blabla..fili türleri, ensest ilişkiler, swinger, teşhircilik, biseksüellik.. ve daha da fazlası seksin artık, bireyde cinsel doyuma erişmekte yaşanan zorluğündan dolayi bu açığı kapatma eylemlerinden ibaret.

Minik bir şey de eklemek istiyorum. Mesela aranızda seks ile küçük yaşlarda ve kendi iradesiyle başlamış kadınlar varsa, cinsel arzularının ne kadar sapkınlaştığının, haz eşiklerinin, fantezilerinin değiştiğinin ve rahatlığının farkındadır. Ya da böyle tanıdığı olan bir erkekte bunu fark edebilir.

Uzatmayayim. Ben biraz sosyo-fizyojik durumlardan bahsettim. Seks muazzam olsa da her daim, abartılmaktadir. Hele böyle ülkeler de, Hayatlarının merkezi, ilişkilerde tek sebep, ilgi çekme yöntemi gibi zırvalarla içeriği zayıflatılmış, şişirilmiş ve oldukça abartılmış bir eylem olmaktan öteye gidemeyecektir. Iyi günler.
güncel Önemli Başlıklar