bugün

sözlük yönetimine uyarı

Bu başlık altında yazılan yorumların bir kısmında yönetimle uğraşılmaması gerektiği, bunun birey bazında davalar ile çözülmesi gerektiği ve "tüm dünyada milyonlarca belki milyar" kullanıcısı olan ve "amerikan menşeili" platformlarda meydana gelen benzer olaylarda direkt olarak kurıma tepki verilmediği söylenip karşı çıkılmış. Bunu açıkça görüyoruz. Şimdi bir yazar olarak bir çift kelam hakkım var:

Bak güzel kardeşim. Burası ulusal bir platform yani türkiyede faaliyet gösteren bir mekan. Buna mütemadiyen kurulduğu ve faaliyet gösterdiği ülkenin birer ferdi olarak bu insanların (yöneticiler) ülkenin milli ve manevi değerlerine edilen küfürlerin hakeza hakaretlerin gereğinin yapılması zaruridir. ikinci olarak da burada bir topluluk olarak bizim bizi yönetenlerin biz açığı ya da kötülüğünü gördüğümüz zaman yasal ve ideal yollardan uyarma hakkımız mevcuttur.

Dipnot: bu mekan sizin istediğiniz gibi x partisi binlerce yıllık geleneğe sahiptir denmesini alkışlayan bir platform değildir ve olmayacaktır haberiniz ola. Saygılarımla.