bugün

islamcıların ikiyüzlülükleri

dincilik ya da Türkiye’de islamcılık artık bir ideoloji değil, kriminal bir vakaya dönüştü. dolandırıcılık, yalancılık, işkence, köle emeği, tecavüz, taciz, istismar ve daha birçok şey sayabilirim.

sonra da ‘dinimizi yanlış lanse ediyorlar’ diye de afedersiniz kafa s*kiyorlar. ulan nurettin yıldız 6 yaşında çocuğa hallendiğinde, i̇hsan şenocak kot pantolon giymesin kadınlar dediğinde kaç tane islamcı çıktı sokağa?

ensar eylemlerinde insanlar gözaltına alınırken neredeydi bu islamcılar? evden mi rahatsız oluyorsunuz, kendi aranızda, hatta sadece kendi içinizde çocuklar istismar edilirken?

kabile gibiler ya, o kadar primitif varlıklar ki. bizden olan olmayan diye yaşıyorlar dünyayı ve ona göre tepki veriyorlar.

Hele şu son aylarda ümmeti islam’ın saygın kabul ettiği adamlar ‘battaniyeye hallenmek, ketçapın veya çayın şehvet uyandırması’ konu başlığı altında açıklama yapıyor. Twitter’da bir konuşmaya denk geldim biri gitmiş oraya 'hocamı çekemiyorlar yazmış' awjşdşawdjadw

abi kimse sizi çekemiyor değil, siz geri zekalısınız, anlayın artık ya. tüm ülke bombok olduğunu kabul etmeye yanaşmamak adına mahalle cadalozuna dönüştü. nasıl bir travmadır bu arkadaş.