bugün

erkeklerin tüy yumağı olup kadınlara laf etmesi

bunun hakkında yazmak istiyorum biraz, sevgili saygılı yazarlar içinizde hala kendini geliştirebilecek olanlar varsa iki adım öne çıksın başlıyorum.

öncelikle şunu bir kabul edelim; sizler tüy yumağısınız.

sırtınızda bile tomarla kıl tüy çıkarken nasıl utanmadan kadınların kol kılını görüp ‘ay tiksindim kadında tüy mü olur beeeağ’ laga lugası çekiyorsunuz?
o kadar alışmışsınız ki rahatlığa, karşı tarafta normal zamanda kıl tüy görmeyince hiç yok sanıyorsunuz ama bombayı patlatıyorum sıkı durun : kadınlarda da kıllanma, tüylenme yaşanıyor. bu çok anormal bir şey gibi görünce ‘oha kıllı, bıyıklarına bak, koluna bak’ demeyin. gelelim kollara, kılından teni görünmeyen orman kaçkını herifler iki kıla tahammül edemiyor çok gülüyorum yahu! ister alırız, ister almayız. önce lütfen kendinize bakın ya cidden çok komik oluyor böyle şeyler duyunca. almak isteyen rahatsız olan alır, istemeyen de almaz bu kadar. sizin isteğiniz doğrultusunda olmuyor bunlar, bizim isteğimizle oluyor ve biz sizin kıvırdığınız paçanızdan sarkan kılları görüp laf etmiyorsak sizde haddinizi bilin. hadi yallah.