bugün

bakara suresi 29 ayet

Şimdi tcp/ip 4 katman , osi 7 katman ne oluyor lan bilim de mi kendisi ile çelişiyor? -inceyi anlayan anladı açıklamayacağım aç google’u araştır - atmosferin katmanları ile semanın katmanları aynı değildir. Bu 5 katmana ek olarak 2 katman daha vardır diye düşünebilirsin veya bu saydıkların tek katman olup bunun dışında 6 katman daha olabilir.

Bak mesela kafanı iyice karıştırayım mı kardeşim? Mekandan ve zamandan bağımsız olan cenabı Allah senin 60 yaşında edeceğin bir duayı 20 yaşındaykende kabul etmiş olabilir. (bkz: izafiyet teorisi)

Bence o değerli vaktini inanmamak için bahane aramaya değil inanmak için Allah’ı yarattıklarında bulmaya ayır. Zira biz zamandan bağımsız değiliz yarın herşey için geç olabilir.

Bilimi geriden takip etme, bilim adamlarının ulaştığı zirvede neler var ona bak. Bilim adamları bu işlerin başında veya ortalarındayken ateisttir herşeyin sebebi var derler sonra daha fazla ilerledikçe o sebebini açıklayamadıkları şeyi bulup deist giderler. Şimdi git atmosferdeki kara enerjiyi araştır mesela.

Bitmedi : Bilim adamları evrenin sürekli genişlediğini 1920’li yıllarda teknolojiyi kullanarak tespit etmiştir. (bkz: edwin hubble)

Şimdi şu ayete dikkat;

“Biz göğü kudretimizle bina ettik ve şüphesiz biz onu genişletiyoruz.” (Zariyat-47)

1400 yıl önce (bkz: 14 asır) nereden biliyordu bu insanlar bu bilgiyi? Dur çok kasma ben söyliyeyim senin o inanmamak için argüman aradığın zekanla çözemediğin durumları da aha buldum diyip argüman saydığın Allah’ın Kelamı olan Kuran-ı Kerim’den.
güncel Önemli Başlıklar