bugün

ecevit in halkı bunaltan koruma terörü

olmayan terördür. fotoğraflarla iktidara da, muhalefete de laf sokma çabasının devri geçti. çünkü fotoğraf anı yakalar ve öyle anlar vardır ki, istediğin gibi değerlendirebilirsin. şimdi, aşağıdaki fotoğrafa bakıp, aynı Ecevit'e ezik demek ne kadar saçmaysa, başlıkla birlikte paylaşılan fotoğrafa bakıp da, Ecevit'i aslında koruyan kimse yoktu, her daim yalnız gezerdi düşüncesi de o kadar saçma.

her başlık gibi bu başlık da iktidar yanlıları ile muhalefet yanlılarının birbirlerine laf sokma yarışına dönmüş ki, temelinde hiç bir birikim ya da düşünce zerresi olmayan bu sokuşmalar, özellikle içinde bulunduğumuz konjonktürde olsa olsa sözlükteki şerefsiz pkk'lıların ekmeğine yağ sürer. size siyaset yapmayın demiyorum, hobi olarak yine yapın, ama hayatının yarısı (20 yıl), bir şekilde aktif ya da pasif siyasetin içinde geçmiş sıradan birisi olarak söylemeliyim ki, tüm bu ayrışmalar için yanlış bir zamandayız. bu ayrışmanın sebeplerinden birisi mevcut hükümet olduğu kadar, aynı zamanda muhalefet içindeki çeşitli unsurlar ve sosyal medyanın izbe yerlerine sotelenmiş ve sizdenmiş gibi görünen ve fakat batılı güçlere ve ülkenin bölünmesi için çalışan birtakım zevattır.

tüm bu yazdıklarımın hayal ürünü olduğunu düşünen, sosyal medyadaki görünmeyen tüm yüzlerin aslında bizlerin iyiliğini isteyen pek yüce karakterler olduğunu sananlara ise iyi uykular dileyerek, yukarıda bahsettiğim fotoğrafı paylaşmamaya karar vererekten entry'me son veriyorum dostlar, romalılar.
güncel Önemli Başlıklar