bugün

egitim sisteminin atatürk ü sevdirememesi

şimdi gelip bana biz seviyoruz şu kadar kişi seviyor falan filan diye saçma sapan entryler döşemeyin, bahsettigim konu başka..

şimdi atatatürkün vatan kurtardıgı iddiası var elimizde, ve de her kitabın en az 20 yerinde atatürkle ilgili bir bilginin oldugu gerçegi..

yani egitim sistemi ögrencileri istedigi gibi dizayn etme işini bir anlamda başarmış gibi..

kendine düşeni yapmış yani..

e bu ögrenciler 12 sene zorunlu olarak her hafta 30 saat kemalizm ve atatürk aşılanıyor. 12 seneye dikkat 12 seneyi zorunlu tutmuşlar ama ondan sonra serbest zira orası önemli çünkü orda istedikleri gibi yontabilecekleri için ondan sonra çocuk adam mı olmuş meslek sahibi mi olmuş umurlarında degil asıl zorunlu tutmaları gereken bu 12 senenin sonları ve zorunlu tutmadıkları üniversite egitimiyken hem de..

her neyse işte bakıyorsun bu 12 sene zorunlu olarak ideolojik bombardımına tutulan çocuklara aralarından hatrı sayılır bir miktar atatürke karşı en ufak bir sevgi dahi beslemiyorlar..

e şimdi bunlar hain demekte salakça çünkü egitim sistemi senin elinde nasıl sevdiremedim..

babaları anaları falan egitiyor desen senin elindeki imkan ve süre daha fazla, çocuk ancak akşam annesini babasını görüyor senin elinde ise günde 6 saate yakın belki daha fazla süre var istedigin gibi çocugu zehirle.

e niye olmuyor..

niye bu egitimden geçtigi halde atatürkü sevmeyen insanlar olabiliyor..

bunu biraz merak edinsene..

ya da şöyle sorayım atatürkü sevdirmeyenlerin elinde ne var da siz de o şey yok..

merakla bekliyorum..

umarım kuduz köpek gibi küfürler savurup havlamazlar..
güncel Önemli Başlıklar