bugün

22 mart 2018 büyük troll soykırımı ikinci dalga

toplumdan tamamen soyutlanması gerekenlerin kısa süreliğine sözlükten kovuldular diye sevinmemize sebep olan eylemdir. kısa süreliden kasıt bunların her birisinin zaten 4 er 5 er hesapları var sözlükte. bu kadar işsiz ve boş çocuklar işte. bir tanesi çaylak olmamak için izin falan alıyor hesap et sorsan umursamıyordur burayı.

yazdıkları şeyler trollük amaçlı zannediliyor ama değil. gerçek düşüncelerini yazıyorlar buralara.. hani bir çoğu yaşı ufak ailesine maddi olarak bağımlı tipler olmasa ve ellerine fırsat geçse buraya yazdıkları şeyleri gerçek hayatta uygularlar kimsenin şüphesi olmasın.

sözlük yönetiminin sildiği bu tiplerin bir daha buraya dönmelerini zorlaştırması lazım. diğer sözlükte uçurulduğunda bir daha dönebilmen bile 1.5 sene sürüyor. bu şekilde bir caydırıcılık olmadığı sürece bu çocuklar gelir gelir durur. gene bu listelenenler hariç hiçkimse istemiyor kendilerini ama umurlarında değil istenmedikleri yere dönüp dönüp duruyorlar. gururlu insanlar bir defa kovuldukları yere bir daha dönmezler oysa bunlar 4 er 5 er defa kovuluyorlar ama bumerang gibi dönüyorlar geri.