bugün

nişanlının kayınbabaya frikik vermesi

tuhaf hissettiren bir olaydır.

Bugün akşam üzeri saat 5 gibi nişanlımı evinden aldım ve bizim eve getirdim. NişanlıM kapalı bir kız. Bu yüzden üzerinde uzun bol bir gri etek ve üstünde süeter. Asansörde kalçalarını elledim falan. Bundan mı azdı da böyle yaptı bilmiyorum.

Eve girince, baktım sadece babam var. Açmış kanal a izliyor. Nişanlımla sadece tokalaştılar. Hoşgeldin dedi, o kadar. Nişanlım babamın tam karşısına yere oturdu. Dizlerini karın hizasına kadar çekti. Bu esnada eteğinin altından, kabak gibi pembe Külotu görünüyor. Kalçalar da yarıya kadar açık.

Önce yüzüm kızardı. Babamın yüzüne bakamadım bile. Elimde işaret ettim nişanlıma. Gülüp duruyor, eliyle ne var gibisinden işaret yaptı. Babam, oğlum nerdeydiniz dedi. Ben lafa girmeden Nişanlım girdi. Alışveriş, mağaza baktık biraz vs. Dedi. Babamda iyi yapmışsınız vs vs. Diyordu. Ama bir yerde de Saçmalıyordu sözlerinde. Önüne baktım, kaldırmış resmen. Nişanlıma bacaklarını sağa sola oynatıp açıyı genişletiyordu. Resmen kabak gibi açık bir şekilde külot frikiği veriyordu babama. Bu hal 2 saate yakın devam etti. Babamla nişanlım koyu bir sohbete giriştiler resmen. Babamın bazen uzun süreli nişanlımın özel bölgesine yani külotuna baktığını farkettim.

Sonra evden çıktık biz. Çıkarken babamın nişanlıma bir sarılıp belinden kavraması vardı. Önüne kurduğu çadırı nişanlımın vajina yerine resmen yapıştırdı. Dışarı çıkınca babama neden frikik verdin dedim. Öyle birşey yapmadım dedi. Külotum mu görünüyordu dedi. Kabak gibi hemde dedim. Eee baban da bakmasaydı o zaman dedi. Sustum ve birşey demedim.