bugün

örnek alfa erkek tipleri

Birçoğunuz alfa erkek kavramına inanmayıp dalga geçsede insanlarda doğanın parçası ve bu doğanın bir dengesi vardır. insanlarda en kısa özet olacak olursa Lider vasıfını taşıyan insandır. Şimdi size örnekler vererek bu olayı kanıtlayıp alfa erkek nedir sorusunu aklınızdan çıkaracağız.

Örnek alfa tipleri= tyler durden (fight club), pers prensi zamanın kumlarındaki başrol, cesur yürek'deki başrol, gladyatör deki başrol. Bu filmleri izlerken dediğim başrol oyuncularının karakterlerini analiz etmeye çalışın. Hepsinin ortak yanının alfa olduğunu göreceksiniz. Oyunlardan bahsedersek assasins creed oyunundaki ana karakterde alfadır.

3 tip insan vardır. Beta=( etrafınızda çok bulunan tiptir. Sinsidir. Arkadan iş çevirip arkandan konuşur. Ortaya bi alfa girdiğinde köpeği olur. Güvenilmez)
omega=(yalnız kurt denir, güvenilirdir. Alfaların tek dost olabileceği tiptir tabi alfalar dışında. Tek sorunu özgüvendir, iletişimde iyi değildir.
Alfa=lider vasfı taşır, güvenilirdir. iletişimde çok başarılıdır vs. Tabi böyle bi kalıba sokamassın alfa erkeğini herkesin alfa tiplemesi farklılık gösterir bazısı espirilidir, bazısı daha çok ciddidir.)
güncel Önemli Başlıklar