bugün

oda parfümü kullanan erkeğin dışlanması sorunu

geçen gün başıma gelen üzücü olaydır. sizlerle paylaşmak istiyorum çünkü dertler paylaştıkça yumuşar.

kullananlar bilir, günümüz parfümeri camiasında erkekler tarafından rağbet gören 3 koku vardır;
1- tom ford
2- hacı misi
ve 3- roomstar oda parfümü

ben de bir kardeşiniz olarak hijyene önem verdiğimden, her sabah duştan sonra vücuduma komili zeytinyağı sürer, misvak ile dişlerimi temizler, tırnaklarımı keser ve roomstar oda parfümümü koltuk altıma ve kasıklarıma sıkıp evden çıkarım. fakat dün sabah yenibosna-bakırköy minibüsünde çok talihsiz bir olay yaşadım.

sırf temiz olduğumdan, güzel kokumdan dolayı aşağılandım, hor görüldüm, küçük düşürüldüm. saçlarına muhtemelen misket limonu sıkmış bir beyfendi çok kötü koktuğumu ve kendisinden uzakta durmamı söyledi. arka tarafta oturan dar giyimli ve kaslı bir hanımefendi ise bu duruma kikir kikir gülüverdi. bendeniz birazcık hazırcevap olduğumdan dolayı hemen, "açıkta bir şey gördünüz heralde" diyerek işin içinden gururla çıkmayı beklerken, dar giyimli ve kaslı hanımefendinin 1.19 boylarında, gayet düzgün giyimli kocası tarafından yumruklandım. 7-8 metre kadar sürüklendikten sonra minibüsten indim ve ağlayarak "ne vuruyon oğlum senin annen mi yıkıyo?" diye bağırdım.

sağolsun çevreden yardımıma koşan bir kaç esnaf götürüp bir işkembe içirdi de kendime geldim. gerçekten bu insanları anlamak çok güç; ter kokarsın kızarlar, parfüm kokarsın yumruklarlar. yazıklar olsun bu ve bunun gibi düşünceye sahip insanlara. iyi günler.
güncel Önemli Başlıklar