bugün

osmanlı ordusunu hoplatan ülkeler sıralı tam liste

(bkz: istanbul u alan fatih vermeyen mustafa kemal dir)

Fatih Sultan mehmet, Kanuni Sultan Süleyman, Yavuz Sultan selim gibi kafa adamları çık osmanlı hiç de iyi işler yapmamıştır.

Teknolojiyi geçtim, tarım da bile toprak fethetmekten ilerleyememiştir. O kadar toprağı fethettin ne oldu? ilk zayıflığında isyan edip toprağını geri kurtardılar. Araplar bile sana isyan edip sırtından bıçakladıysa durup düşüneceksin. Kanuni Sultan Süleyman patates yiyememiştir misal. Domatesi yeşilken yiyorlardı, kırmızısını bile bizanstan gördük. Doğru konuşmayı, tenkit etmeyi vatan hainliği olarak görenler var. Benim soy adım bile yoktu lan. Sultanzade, asilzade ünvanım yoksa adam yerine bile koyulmuyordum.

Soy ağacımızı bile Cumhuriyet kadarıyla biliyoruz, ama sultan ve padişah çocukları nedense nerelere dayandıklarını iyi biliyorlar.

osmanlıdan kalan enkaza bakmadan musul kerküğü verdik diyen çomarlar, osmanlı o kadar güçlüydü de yarım ekmek ile üzüm hoşafı yiyerek gün geçiren askerimizin edebiyatını yapmayı iyi biliyorsunuz ama. Osmanlının uşi antlaşması ile italyanlara bıraktığı 12 adaları atatürkün kaybı diye götünden uyduran çomarlar, hatay benim şahsi meselemdir diye hasta yatağından kalkıp hatayı türk toprağı yapan adamı takdir etmezsiniz değil mi?

Biz hun, göktürk, selçuklu, osmanlı torunuyuz sıkıntı yok da sizin türkçü mustafa kemalle alıp veremediğiniz varsa siz bunların hiçbirine ait olamazsınız.

islamcılık adı altında bütün ömrünü türkün sancağını yere düşürmemek için çabalayan adamı uyanıklık yapıp yok sayan zihniyetin götüne kafam girsin.
güncel Önemli Başlıklar