bugün

şehidi icraya veren avukat

şehidin işlediği suç karşılığında zarara uğrayan tarafın zararını tanzim etme isteğine orospu çocukluğu deniliyor.

ulan şehit dediğin kişi benim her sene 4 araç için sike sike yaptırdığım trafik sigortasını yaptırmasın, gitsin o halde çarpsın adamlara, arabalarının amına koysun, insanları vücut kırıklarıyla günlerce hastaneye hapsetsin, sonra şehit oldu diye bu borç talep edilmesin.

yok ya?

siz amma zekisiniz he, fazla yaşamazsınız bu zekayla benden söylemesi. madem sizin malınız canınız hiç değerli değil, sizin değerleriniz farklı, siktirin gidin bir zahmet o bahsedilen rakamları mehmetçik vakfına bağışlayın? götünüz yer mi? bence yemez. çünkü burada duyar kasıp laf söylemeye çalışan ibikler hala para için babalarına avuç açıyorlar.

siz hayat bu kadar kolay sanıyorsunuz tabi ananızın kucağından. ben her sene 4 araba için binlerce tl vergi ödeyeyim, zorunlu sigorta poliçeleri için sike sike binlerce lira domalayım, arabalarım değerli diye o kadar kasko parası domalayım, sonra zorunda olduğu bir şeyi yapmayan adam gelsin beni maddi manevi zarara uğratsın. kimse kusura bakmasın ama ben enayi değilim, siz istediğinizi yapın ben o zararın tanzim edilmesini isterim.

sike sike de ödetirim.