bugün

eşcinselliğin genetik olduğu yalanı

yalan mı doğru mu olduğu henüz belirlenememiş iddiadır.

olmayan aklınca evrim teorisini anladığını sanan cahil cühelaya bu konuda laf yetiştirecek değilim. varsınlar düz mantıkla pek mühim bir tespit yaptıklarını, evrim teorisini tuşa getirdiklerini sansınlar.

meseleye aynı açıdan ama başka bir yönden bakmak daha eğlenceli geldi bana. olay şu:

efendim test meraklısı bir tanrı var. derdi neyse artık... ha, bu arada ilim sahibidir, yaptığı testlerin sonucunu baştan bilir. hatta "sonuç" ve "baştan" gibi kelimelerin de manası yok, zamandan zaten münezzehtir (aslında burası islami açıdan hiç de net değil ama hadi öyle olsun). yine de test yapmadan, yarattıklarına eziyet etmeden duramaz. sonucu bilmesi mühim değil, illa test yapacak!

neyse, bu tanrının aklına şöyle bir fikir gelir: neden bazı erkeklerin canının erkek, bazı kadınların canının kadın çekmesini, bazılarının iki cinse de eğilimli olmasını, bazılarının ise karşı cinsle hiç işinin olmamasını sağlamayayım ki? sonra, ne istiyorlarsa onu yasaklar, illa karşı cinsle işinizi görün, olmuyorsa hiç cinsel aktivite yapmayın, yoksa alayınızı cehenneme atar sonsuza kadar ananızı bellerim derim. ne eğlence - pardon sınav- ama!

ne oldu? tanrı vardır filan diyen bazı saykodeliklerin yalan söylediği mi ortaya çıktı?

not: tanrının eşcinsellere reva gördüğü testi heteroseksüeller (ki ben de öyleyim) akıllarında canlandırmakta zorluk çekerler nedense.

şöyle örnekleyeyim: erkek olduğunuzu varsayalım. cinsel arzularınız dorukta, hormonlar tavan, canınız kadın çekiyor, erkeklere asla arzu duymuyorsunuz fakat sorun şu ki tanrı illa diğer erkeklerle şeyetmeniz gerektiğini buyurmuş. eh, artık ruhban papazlar gibi mi yaşarsınız, yoksa kıllı bıyıklı demeden elin herifleriyle iş mi tutarsınız, yoksa cehennem tehditlerini sallamaz, kadınlara mı yönelirsiniz bilemem.