bugün

canı sıkıldıkça çaylak yapan sözlük

Uludağsözlüktür.
Bir film, bir kitap, bir kavram hakkında aklıbaşında bilgi ve yorum aradığın zaman "diğer" sözlüklere bakıyorsun. Çünkü sürekli şikayet edilen seviyesiz, ergen, küfürlü, çocuksu cinsellik ve itici şaklabanlık içeren başlıklar ve marjinal ajite gruplar tarafından milyonların inanç ve değerlerine (hakaret değil) küfür edilen tanımlar bu sözlükte baş tacı ediliyor.

Ben ise defalarca, insan gibi girdiğim başlık ve tanımların altına tanım yerine şahsa özel küfür giren, boktan sabotajlar yapıp giden kişilere müdahale edilmeyişi üzerine meşru cevap hakkımı kullanarak aynı dille karşılık verdiğim için uzaklaştırıldım.

Kusura bakmayın. Bu ülkede askeri cunta dönemlerini, polisin işkence yapmasının normal olduğu günleri, infazları, cezaevlerini görüp yaşamış bir birey olarak buradaki üç beş şaklabandan ders alacak da değilim, mod adı altında ergenliğini sözlükte geçiren götü boklu cips kola soytarısından çaylak maylak aptallıklarına ayak uyduracak da değilim.

Adam gibi bir paylaşım ortamı olacaksa olur. Olmayacaksa kendi aranızda 31li başlıklar açıp güle oynaya gidersiniz.

Not: Dini ve ahlaki değerlere, şahsıma yapılan hakaretlere küfürle karşılık vermeye, önceki aylar süren çaylaklık sebebim olan cehape vekillerinin pkkyı destekledikleri açıklamalarını sergilemeye devam edeceğim. işinize gelmiyorsa silin üyeliği.