bugün

9 şubat 2018 büyük troll soykırımı

bir nebze bile olsa sevindirmiş gelişmedir. inşaallah geri dönmelerine de engel olunur. yoksa kuru kuruya sadece sinekleri kovalamak ile netice alınamaz. bataklığın kurutulması lazım ki bir daha dönemesinler. trollükmüş.. trollük milletin anasına bacına sövüp kendi kız kardeşin ile alakalı cinsel fanteziler kurmak ve diğer yazarlara hakaretler etmek değildir.

sabahtan akşama kadar kız kardeşin vajinasına ekmek banmayı istemek, asansörde bilmem kimin karısı ile yalnız kalma hayali kurmak, sevgiliyi bağırta bağırta anal ilişkiye zorlamak, insanların dinine ve kutsal gördüğü değerlerine, ülkenin kurucusuna ve atalarına hakaretler edilmesi gibi ahlaksızca yazılan şeyler/açılan başlıklar düşünce özgürlüğü / fikir beyan etmek ise o fikirlerin içine tükürülmesi lazım. bunları temizlemek diktatörlük ise diktatörlük böyle olsun. terbiyesizce yazılan şeyleri okumak zorunda değil hiç kimse. donuza almakta çözüm olmuyor başlıkları görüyorsun. buradaki herkes 25-30 yaşlarında veya üzerinde hayatın bir çok aşamasından geçmiş insanlar değil. daha yeni yeni yaşları 20 lere gelen kız/erkek çocukları var. buraları okuyup kafalarının içerisinde burada okudukları şeylere göre fikirler yeşeren insanlar var. çok mu ütopik geldi ? ayda birkaç defa akşam haberlerinde izlemiyor musunuz internetten gördüğü şeyler yüzünden insan öldüren tecavüz eden suç işleyen gencecik çocukları.

bunları görüp herkesin haklarını savunabilmek adına moderasyon belki gereğini yapar diye yazmama kararı alan yazarlara sallayanların bir kısmı kulaklarından tutulup geçmişleri şey edilip kapının önüne konmuşlar enik gibi * darısı diğer kendisini nimetten sayıp "yazmamak ne demekkk dönmesinler gerüü neden istatistiklerde varlar hani gitmüşlerdüü" diye kendilerini sözlük otoritesi zanneden gereksizlerin başına. ben bunları gezi zamanı kendi haklarını da savunmak isteyenlere karşı ellerine pala alıp döner bıçağı alıp polise güvenerek kendi haklarını da savunan insanlara saldıran ayılara benzetiyorum. bunlar zannediyor ki insanlar bunları ciddiye alıyor adam yerine koyuyor ondan bu eylemi yapıyor. oysa eylemin amacı moderasyona bir şeyleri düzeltin çağrısı idi. neticede şu görüntüden sonra amacına kısmen de olsa ulaşılmış demek ki. o yaklaşık 1 aydır aklınca dalga geçen sivri sineklerin yarıya yakını koldan kan emerken kafalarına tokadı yiyip ezilmişler. hangi capsi paylaşıyorlardı du bakim

görsel

neyse doğru düzgün yazan insan gibi insan olan arkadaşlarımın hepsine selam olsun iyi yazmalar olsun. dediğim gibi devamının gelmesi ve bu kapının önüne konanların dönmemeleri de sağlanmalı mutlaka. yoksa havanda su dövmekten başka bir şeye yaramaz bu çabalar. eğer bu kalan sineklerin kim oldukları bulunamıyor ise gammaz listesine daha sık göz gezdirsin yöneticiler orada her birisi ifşa ediliyor zaten her gün defalarca.