bugün

interaktif sözlükler ocak 2018 sıralaması

Mesajlaşma sitesinden farkı olmayan instela 5-10 yeni üye koyan bir başka sikimsonik yere geçilmiş. Kapatsınlar o amk sitesini; abazan orospu evlatlarıyla kaşar kahpelerin birbirini sikmeye/siktirmeye çalışmasından başka bir şey Yok, herkes özel mesajda ruhunu sikiştiriyor.

Dünya sözlük denen bok çukuruna gelince. Burada primci birinin üzerimizden başlattığı eylemi fırsata çeviren bir adet hatun moderatör Ve Ona yürümek için gemileri yakmış bir adet kamilin etkisiyle 3. Sıraya çıkmışlar. Onların çağırdığı yazarlar da hep cumhuriyetçi, Atatürkçü. Gittikleri yerin admininin tarikatçı olduğundan haberleri bile Yok amk, maksat kankalık. Neyse; sanki sözlük düzelmiş gibi (düzelene kadar yazılmayacaktı ya hani) hepsi sike sike geri döndü Zaten. Eylemi başlatan bu eylem bozulmasın da daha fazla prim yapabilsin diye oraya adam çağırılmasına sessiz kaldı, kendi bile gitti. Çünkü insanlar oraya yazarlarsa buraya yazmazlar Ve eylem devam eder ve gelsin prim pointler. Oradan bir sik olmayacağına erken uyandı da orada yalandan kavga çıkarıp geri döndü. O dönünce diğerleri de döndü. Özgür iradeleri yoksa demek ki. Halbuki adam eylem boyunca burada yazıp yazıp eksi oy alınca siliyordu Zaten.

Hala karı kız peşine takılan malum salaklar kaldı, onlar da avuçlarını yalayınca sike sike dönerler artık. Buradaki hesabı daha önce silip gidenleri ayrı tutuyorum.
her neyse konuya gelirsek; bugün 3. Olan o sözlüğün önümüzdeki ay esamesi bile okunmaz. Bu sıralama gösteriyor ki; ekşi ve Uludağ hariç alayı yalan. Online 50 üyesi olan bu listeye 3. Sıradan giriyor amk ahaha.