bugün

gelenin geçenin keklediği adama ülke teslim etmek

http://m.haberturk.com/cu...-flas-aciklamalar-1813785

Yunanistan, ülkemize ait adalara çöküyor. CHP bunu işaret ediyor, muhtemelen tepedeki soruyor ne diyor bu adamlar diye. Danışmanları da "efendim bu adalar Lozan da yapılan anlaşmayla italya ya verilmiş, onlar da Yunanistan a hibe etmiş" diyor. Sonra da bu çıkıyor açıklama yapıyor belge hazırlatıyorum diye. Merkez medya borazanı tabi, artık uşi anlaşması ile Lozan Barış antlaşmasının ayrı anlaşmalar olduğu, uşi bin Lozan da bir kasaba olduğunu söylemeden kekliyorlar.

Ya da afrin operasyonuna kaydırılan güçler nedeniyle savunması aksayan adaların savunulamadığı yeni söylendi, askerî danışmanları kekledi. CHP açıklamalarına tabandan tepki var ondan çıkışı yaptı, sonra artık kim kandırdı söylerler.

En çok da şuna yanıyorum. Şurada yarım yamalak takip edebildiğim gündem ve az sorgulama becerisi ile şu sayfalara yazdığım entryleri tespitleri tüm yandaşlar bir araya gelip yapamadı. Adam diyeceğin trilyonluk iş adamlarının karaktersizlikleri yazsan ansiklopedi, diksen utanç duvarı olur; politik doğru takılan yalaklarının cukkaladıkları paraları toplasan milyonlarca vatandaş açlık sınırından insani koşullara sıçrar, kafası basan insanları ya yurtdışına kaçırıyor ya da keçileri kaçırtıp delirtmeye, dışlayıp yok etmeye çalışıyorlar. Bir işi kıvıramasam, gerekçe olarak kandırıldım allah affetsin desem aynı tipler kovmakla kalmaz, kendi etki alanlarında başka işe girmene de engel olurlar. Ama şu lafı muhatap olduğu herkes için söyleyen adama oy atıp ülke teslim ediyorlar. Oof of sözlük of!