bugün

hoşlanılan erkeğe açılmak

Bok gibi bi şeydir. Hayatımda Fazla macera bulunmadığından nispeten standarda yakın bi tempo tutturduğum için ortalama 2 ayda bir insanlara aşık olurum bu durumun süreci de ortalama iki hafta veya 20 gün devam eder.

Şimdiye kadar aşık olduğum herkese açıldım. Tüm seçintiler çarık çürükler bana denk gelmiş olamaz. Ben bir erkeğe açıldığımda götü başı ayrı oynar.

Aslında açılmasam da olur çünkü biliyorum ki iki hafta sonra bu ilgim kaybolacak ama açıldığımdaki tavırlarını gözlemlemekten ayrı zevk alırım aşırı eğlenirim. Çünkü kendilerini önemli ve değerli zannedip türlü değişkenlikler göstererek komik duruma düşerler. Bu da beni mutlu eder. Çünkü insan davranışlarını gözlemlemeyi severim.

Biliyorum ki afallamanızın sebebi standardın dışına çıkmış bir beyinle karşılaşmış olmak. Peşinden Koşmanız gereken kadın bi bakmışsın senin Peşinden koşuyormuş gibi. Yani burada açıldığım hiç kimse beni siklemedi demek istiyorum, bilemiyorum belki de beni ciddiye alamıyorlardır. her şeyle fazla taşak yabarım çünkü.

Hülasa hoşlanıyorsanız hoşlandığınıza açıklamayın, siz ortayı yapın bırakın erkekler gol atsın. ikili ilişkilerde insanlar riyakarlıktan sızlanır ama taktikle oynayan insanlar hep daha cazip gelir birilerine. Sakın “netim şeffafım dürüstüm ulan” diye celallenmeyin. Kendinizi tutun, sinsi ilerleyin. Erkekler saf görünümlü sinsi karılara bayılırlar. ‘Ananı siktim neco’ deseniz de ehueheu diye gülerler.

Lisedeyken otobüste bakıştığımız bizim mahalleden odtülü bi çocuk vardı. Hep aynı duraktan binip birbirimizi kesebileceğimiz şekilde konumlanır ve deli gibi bakışırdık. (Bakın burada ümitlendirip, istediğimi belli edip türlü nazlarla da kendimi çekici kılıyorum ve orta yapıyorum) bi gün bana kendisiyle sezenler’ in orda bi parkta buluşmamı teklif etti, buluştuk ve elimi tutarak bana açılmıştı. (Gol)

Ama hayattaki insan odaklı olaylar hiçbir zaman keskin sonuçlu değildir, yani insan müdahalesinin olduğu her olay -evet, hayır, yok, var, olur, olmaz- şeklinde netlik belirten olgularla sonuçlanmaz.

O odtülü çocuk da bana açılmıştı ama liseli olduğum için beni yanında gezdirmekten utandığını da söylemişti. Senin ben amk onur. Şaka şaka umursamadım hiç çünkü çocuk çok zekiydi kendimi yanında mal gibi hissediyordum o yüzden Onur’un bu utancını hiç umursamadım. Zeki erkek severim ama benden Zeki olanları değil, en az ben kadar zekileri severim...

Onur’ la üniversiteden sonra evlendik bir de dünyalar tatlısı ço şaka şaka Onur Balıkesirli bir diş hekimi karıyla evlendi, kıskandım mı hayır. Kadın çok güzel ağzının tadını biliyormuş dedim.

Bense iki haftalık süreçlerle hala aşık olmaya devam ediyorum. Yeni taktikler deneyerek erkek tepkilerini ölçmeye, davranışsal anlamda kendilerini çözümlemeye, tespitler yapmaya devam edeceğim.

Sadece kadınları ilgilendiren edit: erkekler söz konusu ise geleneksel ritüelin dışına çıkmayın, açılmayın; başarılı olmak istiyorsanız açılmasını sağlayın.