bugün

laiklik hakkında yalanlar ve yobaz gerçekleri

türkiye'de halk arasında dolaşan laik hurafeleri ile yobaz gerçeklerinin karşılaştırılmasıdır.

en başta gelen konu namaz kılana saygı yok. ulan yarak kim sana namaz kılmana bir şey dedi. izmir'i öne sürdünüz var mı böyle bir şey diye 20 tane sosyal deney çekildi gene göt oldunuz. haaa ama oruç dayağı her sene var. üstelik haberle kanıtlanıyor hepsi. neden mi çünkü siz yobazsınız. sizden olmayanı döv bu mu doğru olan.

sonraki konu laikler ahlaksız olur önüne gelenle yatar kalkar. böyle sikimsonik bir yalan görmedim. ulan yatan kızın laiklikle ne alakası var. kızın içinde varsa isterse kafasında türban olsun onun içinde varsa gene yapar. ha zaten yapanları da var ama neyse konumuzu saptırmayalım. kaldı ki ahlaksızlık sadece seksle mi sınırlı ? değil. ahlaksızlık aldığın eğitimle alakalıdır. senin yaşlına ve diğer insanlara saygın yok ise, senin küçüğüne sevgin yok ise, insandan başka canlının senin gözünde değeri yoksa, sokağı kirletip evini temiz tutuyorsan sokayım öyle ahlak anlayışına. bunların hepsi ahlak ile alakalı. haa doğru ya size şöyle öğretildi.

ahlak=seks=yatakta olur demek ki ahlak yatak alanıyla sınırlıdır. dışarıda yaptıklarımız ? goy götüne. aa ne güzel ahlaklıyım.

adam cumaları kaçırmaz. cumartesi günü de zina yapmadan duramaz. sorsalar müslüman ahlaklı dindar. ve bu adamlar gider laik düşünceye saldırır. niye çünkü o cumaya gidiyor. ama cumartesi ? la sikerim dur cumaya gidiyor. karıştırma onu.

neyse ya anlatıyorum ama sizde anlayacak kafa yok amk. siz gene aynen devam. belki çocuklarınız daha zeki olur.
güncel Önemli Başlıklar