bugün

hoşlanılan erkeğe açılmak

Bir kaç ay önce, uzunca bir süre hoşlanıp dikkatini çekemediğim beyefendiye karşı yaptığım eylem. Kendisine "hoşlandığım bey" diye hitap etmiştim utanmıştı, sevinmişti hatta bir süre şaşkınlıktan konuşamamıştı. Sonra konu değişti tabi.

Akşam mesaj gelmişti "varlığını farketmemem imkansız sadece senden beklemiyordum aslında bir süredir acaba diye düşünmüştüm ama aniden söyleyince ne diyeceğimi bilemedim bu konuyu yüzyüze konuşalım buradan eksik olur." Gibi gibi şeyler. Tam olarak bu olmasa da benzer şeylerdi.

Sonra ne mi oldu? Bu konuyu asla yüzyüze konuşamadık. X isimli bir kızla fotoğraflarını, hikayelerini gördüm. Ona açıldıktan bir kaç gün sonra takipleştiği bir kızdı. Belki kızdan hoşlanıyordu açılacak cesareti bulamamıştı ben ona duygularımı söyleyince o egoyla gitmiş kıza açılmış kızda karşılık vermiş ve birlikte olmuş olabilirlerdi ihtimal dahilindeydi her şey.

Tam olarak nasıl bir ilişkileri olduğunu bilemediğimden sadece tahminde bulundum ama uzun sürmedi birliktelikleri kız başkasıyla sevgili oldu, birbirlerini takipten çıktılar.

Ben de haliyle soğumuş bulundum. Sezgilerimin peşinden gidip kızı yakın takibe almasaydım bir ilişkileri olduğunu anlamayacaktım.

Açılmak isterseniz açılın hemcinslerim ama genelde reddedecekler bu sona hazırlıklı olun.