bugün

4cü nesil silinme isteği

ağabey yine tekrarlıyorum, sizi çok iyi anlıyorum ve bir nebze sakinleştirebilmek için ısrarla yazıyorum ve yazmaya da devam ederim. evet eski nesiller sözlüğü ayakta tutmuş, popüler yapmış olabilir ama bizim dönemimizde bu kadar çok reklam geliri yoktu. ama şimdi gelir var. sözlüğe gelir kazandıran da yeni nesiller.

kaliteli bir şeyler paylaşmaya çalışıyoruz, bazen de sözlüğün haline bakıp "eeh yemişim sözlüğü" deyip sözlük formatını en iyi bilenler olarak formatı da bozuyoruz, eğlencelik paylaşımlarda da bulunuyoruz. bunlara da ihtiyacımız var.

sözlük oluşumları artık gelir kapısı olduğu için zaten yöneticilerin kendi umurunda değil ki sözlüğün durumu. o yüzden lütfen alınganlık yapıp da masadan kalkmayalım. bizler sözlüksel nesil olarak değil, yaşça nesil olarak naif yetiştirildik. ha bu korkak yetiştirildik demek değil. haklı olduğumuzda sonuna kadar hakkımızı arayacağız. ama kişilik olarak çorak ve girift kalmış insanlarla vakit kaybederek ne tatlı canınızı üzün, ne de onlara laf yetiştirmeye çalışarak kendinizi hırpalayın. ben denedim olmuyor. keyfinize bakın paşam. bunu deniyorum ve oluyor. haklılığınıza kani oldum yanınızdayım.