bugün

sıradan bir yazar olmak

olumlu yönlerden bakacak olursak şöyledir;

sürekli gözönünde olan bir yazar olmadığından yanlış bir şey yazsa bile çok tepki görmez yani üzerine bulaşmış bir lekeyi yıllarca taşımak zorunda kalmaz.

kimse düşman olmaz, genelde birçok kişi kendisini gösterebilmek ve kanıtlayabilmek maksadıyla kendisinden daha popüler kişilere sataşır ve bir şekilde kendisi gibi birçok kişinin de olduğunu düşünüp bir nevi onların hayranlığını ve takdirini kazanacağını düşünür.

çok fazla göze batmadığından arada 4 yıl geçtikten sonra bazı konular hakkında o arada yaşadığı ve kazandığı tecrübelerle birlikte düşünceleri değiştiğinde birisi özel bir çaba harcayıp gidip araştırıp taa 3-4 yıl önceki farklı bir şey söylediği entryleri bulup yapıştırmaz suratına. o kadar zaman geçmiş eskiden öyle demiş olabilir ama bu geçen sürede farklı düşünmeye başlamıştır.

neyse bunun gibi şeyler.

ama güzel yönleri de vardır tabi;

mesela bir olaya tepki gösterecekseniz, sizi daha fazla kişi takip ettiğinden ve az çok tanınıp bilindiğinizden ötürü, tepki gösterdiğiniz durum daha çok önplanda kalacak ve destek görecektir.

eğer troll değil, gerçektende normal ve bu şekilde tanınmış bir yazarsanız insanlar size güven duyar ve açtığınız başlıklara veya kampanyalara daha rahat bir şekilde destek olabilirler.

sözlükte veya realde arkadaş bulmakta zorlanmazsınız, eğer tanınan bir yazarsanız birçok sözlük yazarı tanışıp sözlük kankisi olmak ister. amaçları nickaltını solda tutarak doldurmak ve tanınmaktır.

tanınmış olduğunuz için zirvede veya olduğunuz bir mekanda diğer sözlük yazarlarıyla görüştüğünüzde 1-0 öndesiniz ve ilgi sizdedir.
güncel Önemli Başlıklar