bugün

rakibimiz bayern münih i tanıyalım

ben bir beşiktaşlı olarak, ayrıca da almanya´da ikamet eden birisi olarak, ve de en son 3-1´lik psg-bayern maçını seyretmiş birisi olarak, bu seneki bayern´i eleyebilecek tek takım olarak real madrid´i görüyorum. şl finalini real´le bayern oynar, ve bu sezonki bayern, bu sene real´i de yenip, şl şampiyonu olur - olabilir.

bu dünyada türk takımlarını geçtim, dünyada "benim" diyen bütün takımları, yani fener , gs falan onlar zaten torbada da, hepsini bu seneki bayern ziker atar. bu sene bayern çok güçlü.

renkliler konuşuyolar konuşmaya da , kendileri de biliyolar ki, bayern ne vardar´a ne de östersund´a benzer. bayern´ den sadece beşiktaş diil, barça da çekinir.

yani burada, dünyanın halihazırda futbol şampiyonu olan, brezilya´ ya 7 tane sallamış ülkenin, en güçlü liginin, en güçlü takımından bahsediyoruz.

yani fener, gsaray ya da trabzon´ da hiçbi zikim yapamaz bayern´e karşı- bak paris´ te 3 tane salladı psg´ye kendi seyircinin önünde...ki 5-6 olmamasının sebebi acayip goller kaçırmalarıydı. kaçirmasalardı, 6-0 falan olacaktı, 3-1 yenilmelerine rağmen paris gazeteleri, allahtan hezimet olmadı, diye yazdılar...

yani hiçbi türk takımı, hiçbirisi, bayern´e karşı hiçbi varlık gösteremez. yani renkliler istedikleri kadar konuşsunlar, bayern onları da ziker atar..bayern bu !! adamın kalecisi bile manuel neuer !! herkesi geçsen kaleciye takılırsın !!

bayern münchen...zor konu...çok zor konu !!

ama..sadece beşiktaş için diil, herkes için çok zor konu !!
güncel Önemli Başlıklar