bugün

sözlük kızı tarzı entry girme sanatı

-ihihi, sapsikler, uff gibi yansima sozcukleri bolca kullanin.

-kiz oldugunuzu ozellikle belli edin. (yani bir kadina yapilir mi bu ya? falan gibi cumleleri kullanmaya ozen gosterin)

-kafanizin basmadigi siyaset gibi konularda bile entry kasmaya ozen gosterin. sehitler olmez vatan bolunmez, kurt turk kardestir pkk kallestir falan filan.

-gotunuzun, basinizin fotografini cekip sozluge koyun. laf edildigi zaman uff beni cekemiyorlar diye kendi kendinize tribe girin.

-facebook'taki duygusal dusler gibi sikimsonik sayfalardan arakladiginiz laflari burada ilk defa kendinize kesfetmiscesine kullanin. gizemli kiz havalari yaratin.

-her iki lafinizdan birinde ne kadar kirilgan ve minnak oldugunuzdan bahsedin. kendinizi adeta tir tir titreyen kucuk bir tavsan yavrusuymussunuz gibi tanimlayin.

-trollluk amaci ile acilan ''turk kizlari cok cirkin yeaa'' basliklarina hemen gelip ayar kasmaya calisin. hem kiz oldugunuzu hem de agir gerizekali oldugunuzu belli edin.

-mukemmel kiz havalari yaratmaya calisin. her b.ka duyar kasin. ayni anda hem ataturkcu, hem hayvansever, hem dogasever, hem muhalefet, hem vatansever, hem bakire, hem hic sevismemis, hem hic ellenmemis, hem hic birisinin elinden tutmamis bir kiz goruntusu yaratin.