bugün

kürtlere bayrağını açmalık ulus önerisi

Abd, almanya, israil gibi devletlerin bayragi ile poz verip; sonrasinda husrana ugrayinca putin posteri acan kurtlere yeni bayraklar, yeni posterler onerileridir...

1: Khaalesi'nin flamasini asabilirler. 3 ejderli bayrak gayet iyi bir secim. Hem daneryes firtinadogan'in atlilardan ve lekesizlerden olusan ordusuyla beraber 2 tane de ejderhasi var.

2:mars gezegeni birlesik ittifak kuvvetlerinin bayragini acabilirler. Uzayli da olsa insan insandir. istedikleri kurdistani kurmalarinda mukemmel bir muttefik onlar icin.

3: korsan bayragi acabilirler. Bak mesela jack sparrow falan kurdistan icin kan akitsa sirtlari yere gelmez.

4: ak saruman'in ak elinin bulundugu bir sancak tasiyabilirler. Mordor'dan gelen orklar, iki kulenin ordan gelen melez ork irkla beraber mezopotamya'da kurtler icin guclu muttefikler.

5: lara croft'un resmini acabilirler. Belki bir ordusu yok ama bireysel olarak cok ise yarar. Yani cok sikisinca etek giyip kacacak olursa bile en azindan kimse laf edemez etek giyen gerilla diye.

6: avengers'in a'sinin bulundugu isikli tabelanin resmini kullanabilirler. Thor, hulk, ironman, kaptan amerika, spiderman, blackwidow, vision falan. kurdistanin kurulmasi adina en guclu muttefiklerden olurlar.

7: ben ten'in saatinin resmini acabilirler. icinde milyonlarca uzaylinin dnasinin bulundugu saati ile kurtlere katilirsa aranan kan olacaktir.

8: night king'in resmini tasiyabilirler. Ejderhayi oldururken kullandigi buzdan mizragi elindeyken cekilmis bi fotosunun da ayri katkisi olur davalarina. Bir ejder, 100000 olu asker ordusu ve akgezenler...

bagimsiz kurdistanin kurulusu yolunda pesmerge ve gerillanin davasina hizmet edebilecek elbette pek cok dava arkadasi vardir. ilk etapta akla gelenler siralanmistir. Dinimiz amin.