bugün

doktorların dayağı hak ettiği gerçeği

gerçektir. ama sanılan ve başlığa yazılan değil.

şöyle bir göz attım başlığa, bu ülkenin müreffeh olmaya doğru bir adım bile atamayacağının, bu ülkeden hiçbir şey olmayacağının bütün kanıtları bu başlıkta mevcut. asıl gerçek bu.

-dövdüm, gene döverim diyenler. bununla onur duyanlar, sokak terörünün yegane sebepleri hep bu başlıktalar. bakın adam dövdüm bir daha yine döveceğim diyor. kendine biçtiği bu delikanlılık payesi ile onur duyuyor. bakın bu adam aramızda. varlığı türk hekimlerini öldüren canilerin varlığına armağan olmuş geziyor.

- 6 sene okudum diye hava atmayacak diyen de burada. o doktorun havası değil de %80 senin ezikliğin oluyor. kendine hayatı boyunca bir sual sormamış insanların doktorların ne koşulda çalıştığından hiç haberi olmaksızın, birilerini "adam" olmaya mecbur bırakması, buradan internetten kendini doktorları adam edecek üstünlükte yazması ne zavallıca değil mi? güneş sistemi kendi egosunun etrafında dönüyor sanan topluma hiçbir faydası dokunmayan kimse de burada.

- memleketin hali ortada iken, eğitim sistemimiz fakültelerin alayını kaplar şekilde acizken, doktorun kalitesini, iletişimini bedava evet bedava sorgulayan da burada. doktorun günde kaç manyakla karşılaştığını hesaplamak senin işin değil tabi. çünkü sen, sadece senin için dünya dönüyor sanıyorsun. doktor da kölelerinden biri. önce bir insanlığını sorgula. bir gözlem yap, bak bakalım o doktorları böyle basitçe yerebiliyor musun? şartlar diyorum beyler bayanlar. size de adil değiller ve siz de sistemin kötülükleri kadar kötüsünüz. doktor taşlayınca sütten çıkmış olmuyorsunuz.

- dayak özendirilemez. dayak hak edilemez. şiddet desteklenemez. bunu, bu seviyede temel bir bilgiyi özümseyememiş olanların da değil hekimlik eleştirileri, hiçbir vasfı ciddiye alınamaz.