bugün

atatürk ün maaşı

salak salak konuşmayın, atatürk'ün tüm mal varlığı devlet hazinesine kayıtlıdır. atatürk'ün manevi evlatları bile kendi hallerinde bir yerlere gelmeye çabalamış insanlardır. internet elinizin altındayken, sağa sola iftira atacağınıza, hayatınızda bir defa o akıllı telefonlarınızı bir şeyler araştırmak için amacına uygun kullanın.

çok sevdiğiniz osmanlı'ya dönüp bir baksanıza. abdulhamit denilen şu an yüceltilen at hırsızının torunu olduğunu iddia eden bir kevaşe 70-80 yıl sonra ülke gündemini meşgul etmek için mirasçıyım diye çıkagelebiliyor. bu yüzsüzlüğü nereden buluyor sanıyorsunuz? zihniyet aynı çünkü. devletin değil benim malım gözüyle bakıyor.

o yüzden işin özü bu gençler; hacı - hoca, osmanlı aşığı, din alimi, şeyh, şıh geçinenlerin hepsi kendi kesesini düşünür. gerçek atatürkçüler ise ülke hangi seviyede olursa olsun vatanını düşünür.

öyle facetime'dan gelen videoyla vatan kurtardığını sanmakla olmaz vatanını sevmek. atatürk gibi davranıp, tüm varlığını devletine bağışlayacaksın ki öldükten 80 yıl sonra bile hala sayende var olan bir ülken olacak.

oğlunu arayıp "paraları sıfırla" diyerek, gemicikler alarak, ayakkabı kutularına para istifleyerek bugünlere gelenlerin hala bir yerlerini yalayanlar oldukça; onlar size daha çok yalatır.