bugün

mel mel bakan gibson

insan olmayı başarabilen herkesin eleştirilerine açık olan yazardır. hatalarım yok mu ? bir sürü. insanım neticede hem burada hem gerçek yaşantımda yığınla hata yapıyorum herkes gibi. lakin dediğim gibi insani çerçevelerde söylenirse/yazılırsa bunlar kendimi düzeltmeye çalışırım. eleştirenin yaşına donanımına seviyesine bakmadan hem de.

ancak gelip böyle sözlük mericidir ona buna yaranmaya çalışır artı oy kasar yazdıkları bir şeye benzemez gibi şeyler ayıptır her şeyden önce. daha önce defalarca yazdım elinizde varsa bir şeyler paylaşın burada herkese açık şekilde vurun yüzüme özür dileyeyim herkesten çekip gideyim buralardan. sonra arkamdan yazar çizersiniz sevdiğiniz gibi. ancak bunlar yoksa tüm sözlüğün affına sığınarak şerefsizlik yapmayın. insan olamıyorsanız ananıza babanıza laf söylettirmeyin durduk yere. sizin aptallığınızın ve iğrenç egolarınızın cezasını o güzel elleri öpülesi insanlar çekmesin. kulaklarını çınlattırmayın ne biçim çocuk yetiştirmişler dedirterek. yazdıklarım bir boka benzemiyor ise alın donuza görmeyin iğrenç paylaşımlarımı. özel mesajda dostum arkadaşım diye hitap edip güzellemeler yaparken burada "adam değil zekası yok" falan diyorsanız kusura bakmayın ama şerefinizde bayağı bir eksiklik var demektir. net olun özelde ne yazıyorsanız burada da aynısını yazın veya tam tersi burada yazdığınızı oradan da yazmaya cesaretiniz olsun..

son olarak entirisini göremediğim bir yazar imanımı sorgulamış sanırım öyle bir şeyler söylendi. kutsal kitabımızı birçok kez okudum ve allahıma çok şükür kimsenin imanını sorgulamanın haddime olmadığını öğrenebildim. yaradanı ile kul arasına kimse giremez en azından çapını bilen hiçkimse kalkışmaz buna..
güncel Önemli Başlıklar