bugün

selam verilen kızın sevgilim var demesi

ya keşke bunu yaşasam. kız en azından seni potansiyel bir tehdit olarak görmüş ki baştan bunu söylemiş. bunun meali şudur; başım bağlı olmasa seninle flört ederdim ama başım bağlı. bence kötü bir şey değil.

ben biriyle tanışınca muhabbet baya ilerledikten sonra öğreniyorum bunu amk. tam motive oluyorsun hop kiz laf arasinda gayri ihtiyari bir şekilde sevgilim var diyor. tabi ben şok ben vefat *

yani hem sevgilisi var 1-0 geridesin, hem de kiz diyor ki "dünyada tek erkek sen kalsan da sen benim radarıma girmezsin, manitam bile benim sana bakmayacağımı bilir o yüzden kıskanmaz, konuşmamızda bir sakınca yok", işte bu 5 gole bedel amk. 6-0 geriye düşüyorsun bu muameleden sonra, iğrenç bir durum.

daha beterini bi arkadaş yaşamıştı, çocuk kızdan etkileniyor bulundukları bir ortamda, ortam dediğim de sosyal faaliyet grupları oluyor ya onlardan işte. gidip tanışıyor bu, baya muhabbet ediyorlar falan hatta bir de kızı yurduna kadar birakiyor. bu aksam yurda geldi, öyle bir seviniyor ki görmeniz lazim amk, gol atmış sabri Sarıoğlu gibi çocuk.

neyse ertesi gün yine faaliyet grubunda buluşacaklar bunlar, bizimki jilet gibi giyinmiş saçlar yıkanmış (serkan inci gibi geziyor normalde :d) parfüme falan abanmis gitmiş mekana. Sonra kız da gelmiş ama yanında bir erkekle, arkadaşı sanmış ilk başta, kiz demez mi sevgilimle tanıştırayım seni diye, bizimki şok bizimki vefat. Sonra bir utanmadan de çocukla tanışmış bir süre muhabbet falan etmişler ahahahahah :d

velhasıl kızlar size böyle davranıyorsa üzülmeyin amk aksine sevinin.
güncel Önemli Başlıklar