bugün

sözlükte kanka çetesinin bir üyesi olarak görülmek

insanı, "ben insanım amına koyim!" diye dolaşan her bünyeyi ziyadesiyle üzen şeydir. nerden mi biliyorum? here we go:

bundan 3 yıl 11 ay önce başıma geldi. o dönemler ücretsiz izne ayrıldığım için sabah akşam sözlükte dolaşıyor, ardı ardına şukela entrylere imza atıyordum. doğaldır ki, yazılarımı, oradan da şahsımı beğenen birçok kıymetli yazar ortaya çıktı.

"nihat yine yardın piç", "ayhh nihat ne kadar duygusalsın. haftaya çarşamba beni güzelce yalar mısın?", "nihatçım seni okumadan güne başlayamıyorum", "birader ibne gibi entryler giriyorsun. hayırdır var mı ılıklık? görüşek olmazsa." benzeri onlarca mesaj alıyordum. (not: ılık değilim)

gel zaman git zaman bu mesajlaşmalar nick altı girmeye dönüşmüştü. yazılarımı içselleştiren güruh, günden güne daha da seviyordu beni. işte başlığa konu hazin durum, tam da bu dönemde başıma geldi.

ayişe adlı bir kadınla mesajlaşmaya, memeleriyle istişareye başlamıştım. yaladım. ancak bu sonsuz sandığımız tutkunun da muson asyasına damga vuran yağmurlar gibi bir sonu olduğunu sonradan anlıyordum. ayrıldık.

nick altıma gelip kıyameti koparan ayişeye, yazılarımı beğenen ama kesinlikle yalamadığım birçok yazar arkadaşım tepki gösterdi. bilirsiniz, popüler olan her şey bir noktadan sonra itici gelmeye başlar. bu, geri zekalılığın temel prensibidir. o zaman bunu henüz anlamamıştım.

ayişeden ayrıldıktan sonra, yaşanan çirkinliklerin de etkisiyle, gerçek memeye inanmaz olmuştum. sözlükten günübirlik memelerim oluyor, bir gece yaladığımı ertesi sabah yalamıyordum.

hal böyleyken ayişe vakıasından sonra yeni nick altı kavgam da kaçınılmaz olmuştu. ancak bu kez destekten çok beni kankacılıkla suçlayan yazarlar vardı başlığımda.

işte o gün gözlerim dolmuştu. tarifsiz bir ızdırap, derin bir keder iliklerime kadar işlemiş, beni, a4ün parmağı kestiği gibi kanatıyordu.

neymiş efendim nihat kankacılık müessesesinin bir ferdiymiş, yok işte nihata kafam girsinmiş, nihat bu denli ölümüne topken nasıl insanları yalayabilirmiş falan.. utanmıyor musunuz arkadaşlar? buralarda bunları okuyup ağrına gidebilecek insanlar olduğunu düşünemiyor musunuz? ne diyim; yazıklar olsun!

not: ayişeyi ve memelerini asla unutamadım.
güncel Önemli Başlıklar