bugün

ihtimal vermiyorduk yanılmışız

iyi niyetin fazlasının nasılda zarar olduğunu gözler önüne seren söylemdir. çok iyi niyetli adam ya çok. bakkalından cemaatine barzanisinden manavına kadar herkes iyi niyetini kullanıyor.

tabi 80 milyon nüfusu olan bir ülkeyi yönetirken bunun adına iyi niyet denilemiyor malum. sadece kendine zararı olan şeylerde bu tabir kullanılır yetimlerin hakkını vatandaşının hakkını bilerek isteyerek böyle kandırıldım ayağına yediriyor isen başka şeyler söylenir. şimdi buraya yazamam halk arasında söylenen şeyleri sonra hero t shirti giymişim gibi muamele görürüm yok yere..

hani kimse uyarmıyor olsa gene anlayacağım. hem kendisi hem buna oy verenler gözleri kulakları kapalı şeker gösterenin peşine takılıyorlar kimseyi sallamadan. cemaat için yıllarca uyarıldılar önlem almak şöyle dursun uyaranlara küfürler ettiler hoca efendilerini savunurken. çözüm sürecinde uyarıldılar gene hep bir ağızdan çemkirdiler ha çemkirdiler. bu iki olayda patlayınca bu sefer uyaranları bunlarla iş birliği yapmakla suçladılar terbiyesizce. suriyelileri almayın diye uyarıldılar dinlemediler şimdi nasıl göndeririz diye düşünüp duruyorlar. salih müslim ve barzani konusunda uyarıldılar uyaran herkesi vatan hainliği ile suçladılar şimdi gene kalkıp ağlıyorlar kandırıldık diye. hem bu kadar saf ( öteki anlamını yazmıyorum ) olup hem bu kadar inatçı olmak çok saçma değil mi..
güncel Önemli Başlıklar