bugün

ensest bir hastalık mıdır

değildir.

ama söyle bir durum da var;

acaip bi komplo teorisi

son yıllarda basta hollywood olmak üzre, sanat/edebiyat dünyası bu mevzuyu normalleştirmeye çalışmakta. en çok gise yapan filmlerden tutun da, best seller kitaplara kadar bu konu masumane bir şekilde işlenmektedir. insanlarsa buna (pedofili olmadığı sürece) tepki göstermiyorlar. hatta desteklenen ilişkiler bile var beyaz camda. misal, got'da jon ve dany, hala yeğen olmasına rağmen, tüm dünya bunlar sevişsin istiyor.
peki amaç ne?
akraba evliliği gen havuzunun genişlemesine karşı bir tedbirdir. gende sakatlık varsa sakat doğum olduğu gibi tam tersi, üstün yetenekler de aktarılabiliyor. baska aile genleriyle karışmadan.
şimdi, mükemmel bir dünya ütopyası kurun. ustun yetenekli insanlarla dolu. ve bu yetenek gen vasıtasıyla, sonraki nesillere aktarılıyor, yetenek kaybolmadığı gibi, çoğalarak sürekli devam ediyor nesilden nesile. marangozlar, savaşçılar, bilimadamları, yöneticiler vs. hepsi de belirli ailelerden çıkıyor ve hatasız olarak önceki neslin işini devam ettiriyor.
peki sakatlar ne olacak? hitler alman olmayanlarla beraber, engelli almanları da yaktı. amacı ari bir ırk. ırktan bağımsız ari bir insanlık dileyenler, özellikle de, farklı gezegenlerde kolonileşme planları yapıldığı günümüzde, insanlığı özürlerinden/özürlülerinden ayıklamak için gen havuzunu daraltıp, eldekini mukemmellestirme peşine düşmüş olabilirler.
neticede ensest, bir tabu olduğu için kötü. yeni kuralların geçerli olduğu, eski tabuların bilinmedigi farklı bir yaşam alanında, ensest hic de ayip sayılmayacaktır.

eyy müslümanlar, gayrı muslumler ve atayizler, amerikanin bu oyununa kanmayın. sizi baci kardaş ayni yatağa sokmanın derdinde bunlar. maksatlar iyi genleri ayıklamak.

acaip bi komplo teorisi