bugün

ikizler burcu erkeği

ikizler burcu erkeğinin tek kötü yanı çift kişilikli olmasıdır. Yani evet; sağı solu belli olmayan bir tipiz.

Ama zekiyizdir. Öyle yalancı, düzenbaz, sahtekar, kendini beğenmiş vs. vs. değiliz. Böyle bok atanlar ikizler burcu erkeği ile birşeyler yaşayıp ayrılınca sözlükte ikizler burcu erkeğini gömen kadınlardır. Zaten yorumlarda kendilerini o kadar belli ediyorlar ki... Ayrıca çoğu duygusaldır ve duygularını belli ederler. Yani duygusuz biri değiliz. Duygularımızı dışa dönük yaşamayı severiz, saklayamayız. Yardımsever bir burcuz, duygusalız. Eğer bir tartışmada inadımıza inadımıza gidiliyorsa, biz karşı taraftan daha inatçı oluruz. Kendi fikirlerini, düşüncelerini nedenleri ile sakince anlatsa hak veririz tabi. Ama emir niteliğinde konuşulmasını, ısrarcı olunmasını ve buna zorlanmasını sevmeyiz.
Ayrıca ikizler burcu erkeği bir aşk yaşayıp ayrıldıktan sonra unutması kolay olmaz. ikizler burcu erkeği çapkın değildir aslında. Severse tam sever ve bir ömür boyu aşkına büyük bir sadakatla bağlı olur. Ayrıca ikizler burcu erkeği çok romantiktir. Diğer burçlara sahip olan erkeklerin hatırlayamayacağı özel günleri, özel detayları hatırlayabilirler, unutmazlar.

Son olarak ikizler burcu erkeği sevilip sevilmek ister. ikizler burcu erkeği çok fazla ciddi, takıntılı, inat ve duyguları içe dönük insanlarla yapamazlar. Sahte hareket ve davranışlarda sergiliyorsanız bir yerden sonra uzaklaşırlar sizden. ikizler burcu erkeği bir puzzle gibidir. Tam çözdüm dersiniz ama çözemezsiniz. Ömürünüzün sonuna kadar ikizler burcu erkeğini her seferinde yeniden keşfeder, yeniden tanırsınız.

(bkz: zoruna gidenin borusuna gitsin)