bugün

istenmeyen tüyleri kalkışma yapan kürt kızı

kendisine yapılan faşistçe saldırı, kullanılan aşağılayıcı lisan nedeniyle iç burkan, ağlatan kürt kızıdır.

ben, fakir bir kulunuz olarak sizden istirham ediyorum. bu tip başlıklara bir şeyler yazarken lütfen hassas insanların da aranızda olabileceğini, yazdıklarınızı okuyabileceğini düşünün. 3 kere düşünüp 1 kere yazın. size adeta yalvarıyorum efendim.

tam da böyle bir kürt kızı geldi başıma zira. o zamanlar askerdeyim. usta birliğim, diyarbakır. yazıcı olduğum için bol bol geziyorum ofiste, bağlarda, dağkapıda. bir gün komutan geç kaldığım için uyardı telefonda. "nihat geçmişini siktiğimin salağı, tabura gönderiyorum kolordudan arıyorlar, komutanım nihat salağı yine yanlış yere gelmiş. çabuk geri dön pezevenk yakacam askerliğini" şeklinde yapıcı bir eleştiri getiriyordu. tüm dikkatimle dinledim komutanımı. işi zordu, vazifesi vatan korumaktı. üstelik koca başçavuş olmuştu. (not: rütbelerden en çok binbaşıyı severim). "emredersiniz komutanım" diyerek daireye yöneldim. ancak o dalgınlıkla bir kürt kızıylaçarpıştım. kocaman dudakları, daha da kocaman gözleri daha da kocaman memeleri vardı. çok güzel kirpikleri, çok güzel saçları daha da güzel bir götü vardı. hayatımın aşkıyla karşılaşmıştım biliyordum. mahcup tavırlarım hoşuna gitti ama konuşmadan gitti. bir kırtasiyeye girmişti. sonraları orada çalıştığını anladım. askerde ve 21 yaşında olan birinin, her gün kalemtıraş alması garip değil midir? kız da garipsemişti ki, "22 gündür, allahın her günü kalemtıraş alıyorsun. manyak mısın baboo" deyince hislerimi açtım.

bir kafede oturduk ve konu konuyu açtı. gel zaman git zaman sevgili olduk. her iznimde, son ana kadar pompalara koşuyorduk. ancak sevdiceğim deryanın bir problemi vardı. kıllıydı amına koyim. benden kıllıydı lan. ama bu dev aşkı deryanın kılları yüzünden bitiremezdim, bitiremedim de. deryayı çok sevdim, derya da beni çok sevdi. sadık isimli mahalle kabadayısı kıza göz koyana kadar. kızı elimden aldı, gıkımı bile çıkaramadım çünkü sadık psikopattı. ağladım, günlerce ağladım. yarbay bile ilişmiyordu artık bana. askerliğimi bitirdim ama o sevda bitmedi ki hiç.

sonra ne oldu biliyor musunuz? 3-4 gündür unutur gibi olmuştum ki bu başlığı ve muhteviyatındaki yazılanları okudum. gözlerim doldu, canım yandı be! şu yazdıklarınıza bakın arkadaşlar. ya bu sözlükte canı yanan birilerinin olduğunu düşünemiyor musunuz allah aşkına? yeter! gerçekten yeter be!

not: sadık'ı hiç unutamadım.